Βίκυ Λέανδρος: Σοκαριστικό ατύχημα σε συναυλία στο Αννόβερο

Μια ατυχή στιγμή βίωσε η Βίκυ Λέανδρος κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Αννόβερο, όταν σκόνταψε στο ηχείο και έπεσε από την σκηνή ύψους ενός…

Μια ατυχή στιγμή βίωσε η Βίκυ Λέανδρος κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Αννόβερο, όταν σκόνταψε στο ηχείο και έπεσε από την σκηνή ύψους ενός μέτρου.
Σύμφωνα με την γερμανική BILD, ενώ η Βίκυ Λέανδρος τραγουδούσε την επιτυχία της «I love life» όταν παραπάτησε και έπεσε στο κενό.

Το προσωπικό έσπευσε αμέσως να βοηθήσει ενώ το κοινό, το οποίο δευτερόλεπτα πριν τραγουδούσε μαζί της και χειροκροτούσε, ξαφνικά πάγωσε.

Δείτε το ατύχημα που είχε η Βίκυ Λέανδρος σε συναυλία στο Βερολίνο

Βίκυ Λέανδρος: «Είχα πολλούς φύλακες αγγέλους»

Η Bild συνομίλησε σήμερα το πρωί με την Βίκυ Λέανδρος, η οποία ανέφερε: «Σκόνταψα στη σκηνή. Έπεσα από τη σκηνή σε ελεύθερη πτώση. Ευτυχώς, έπεσα στο πλάι».

«Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει στο κεφάλι μου ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω καν μελανιά ούτε πονάω».

Συνέχισε κανονικά τη συναυλία της μετά την πτώση

Η Βίκυ Λέανδρος πάντως, ως σωστή επαγγελματίας συνέχισε κανονικά την συναυλία της. Όπως δήλωσε στην Bild: « Επειδή ήμουν σε κατάσταση σοκ, σηκώθηκα ξανά αμέσως – και συνέχισα να τραγουδάω. Ακόμα και σήμερα, το πρωί μετά, είμαι ακόμα λίγο εκτός εαυτού».

Τέλος, πρόσθεσε: Αυτό μου συνέβη για πρώτη φορά σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη!».