Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπήκα ποτέ σε κλίκες με καναλάρχες και προέδρους»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η παρουσιάστρια μίλησε για τον σεξισμό, τις κλίκες στην τηλεόραση, αλλά και…

xatzivasileiou43

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η παρουσιάστρια μίλησε για τον σεξισμό, τις κλίκες στην τηλεόραση, αλλά και τον σύζυγό της.

«Έχω δεχτεί σεξισμό στο χώρο της τηλεόρασης. Μια γυναίκα είχε πει ότι είμαι απλά ένα όμορφο κορίτσι. Αυτό το κορίτσι κράτησε μια εκπομπή 15 χρόνια στην prime time πρώτη σε τηλεθέαση. Δεν μπήκα ποτέ σε κλίκες με καναλάρχες και προέδρους. Δεν χρειάστηκε ποτέ και είναι κάτι που το σιχαίνομαι. Ο Δήμος Βερύκιος ήταν ένας από τους ανθρώπους που γενικά σχολίαζαν αρνητικά το πρόσωπό μου. Αυτό έχει πάντα κάποιες συνέπειες», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια για τα τον σύζυγό και τα παιδιά της: «Τα παιδιά μου μού λένε τα προσωπικά τους, αλλά δεν παρεμβαίνω στη ζωή τους. Με τον σύζυγό μου είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι, το μυστικό είναι να θέλεις να διατηρήσεις το γάμο σου. Δεν φτάσαμε ποτέ στο σημείο να χωρίσουμε».

Κλείνοντας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε: «Είμαι ερωτευμένη με κάθε στιγμή της ζωής μου. Με φλερτάρουν πολύ! Στα social media έχω χιλιάδες αδιάβαστα μηνύματα».

Πηγή: zappit.gr