ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΒιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ενοχοποιητικά στοιχεία για 3 άτομα που εμφανίστηκαν αυτοβούλως

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ενοχοποιητικά στοιχεία για 3 άτομα που εμφανίστηκαν αυτοβούλως

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ενοχοποιητικά στοιχεία για 3 άτομα που εμφανίστηκαν αυτοβούλως

Χωρίς τέλος συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Αυτή τη φορά τα νέα στοιχεία αφορούν σε άνδρες που εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό, αρκετοί είναι οι άνδρες που έχουν πάει μόνοι τους στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει ότι είχαν συνομιλήσει μέσω της εφαρμοστής Blindchat με τη 12χρονη (ή όποιον διαχειριζόταν τον λογαριασμό) και είχαν αφήσει τα κινητά τους για εξέταση.

Για τρεις απ’ αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν στοιχεία πως, αντίθετα απ’ όσα ισχυρίζονται, είχαν συναντηθεί από κοντά με τη 12χρονη στον Κολωνό.

Τα νέα στοιχεία προέκυψαν από τους ελέγχους που έκαναν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αλλά και από την άρση απορρήτου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τρία αυτά πρόσωπα είναι ανάμεσα σε εκείνα που έχει περιγράψει το 12χρονο παιδί.

Τροχαίο στην Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που σκότωσε και εγκατέλειψε την 15χρονη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ