Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Πασίγνωστος διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Πασίγνωστος διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, καθηγητής διαιτησίας με πολιτική παρουσία και τακτικές εμφανίσεις σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια και θα καταθέσει στην ανακρίτρια

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Πασίγνωστος διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

Γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, καθηγητής διαιτησίας με πολιτική παρουσία και τακτικές εμφανίσεις σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια και θα καταθέσει στην ανακρίτρια.

Πρόκειται για πρώην διαιτητή Α’ Εθνικής, ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική με τον Συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη το 2019. Η 12χρονη στην κατάθεσή της είχε κάνει λόγο ότι ο Ηλίας Μίχος της είχε δώσει τη διεύθυνση ενός οδοντιάτρου με τον οποίο, όπως είπε, είχε ερωτικές επαφές στο ιατρείο του. Από την επιτόπια έρευνα που έκανε το ereportaz αποδείχθηκε ότι στην συγκεκριμένη πολυκατοικία δεν υπάρχει οδοντίατρος αλλά στο ισόγειο έχουν εργαστήρια δύο οδοντοτεχνίτες.

Αρνείται κάθε εμπλοκή o πρώην διαιτητής

Ο οδοντοτεχνίτης και καθηγητής διαιτησίας αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Είπε πως ήξερε πολύ καλά την οικογένεια και την 12χρονη: «Ερχόταν το κοριτσάκι και του έδινα 1 -2- 5 ευρώ. Τσοντάραμε όλοι να δώσουμε χρήματα στο παιδάκι για να πάρει ένα παγωτό. Με τον Μίχο τα είχα σπάσει από το 2019».

Ο ίδιος μας είπε ότι «όλοι το γνώριζαν ότι η μικρή ήταν ένα φτωχόπαιδο αλλά όχι για τα άλλα. Εγώ της έδινα συμβουλές, μην πέσει σε παγίδα…κλπ. Πέσαμε απ’ τα σύννεφα όλοι γιατί έχουμε «αρρωστημένους ανθρώπους» στη γειτονιά».

Ο οδοντοτεχνίτης και καθηγητής διαιτησίας μας είπε ακόμα ότι «έπεσε απ’ τα σύννεφα» με τον δερματολόγο Μανιάτη, τον οποίο δεν γνώριζε πάντως προσωπικά.

Σεπόλια: Τι είχε καταθέσει η 12χρονη για τον «οδοντίατρο»

Είναι ένας οδοντίατρος που ξέρω ότι είναι παντρεμένος και έχει και μια κόρη και θυμάμαι πού είναι και μπορώ να σας τον δείξω και αυτόν.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην περιοχή σου κοντά ήταν και αυτός;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι; Και πώς τον είχες γνωρίσει αυτόν;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Και με αυτόν το ίδιο.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ερχόταν στο μαγαζί του Μίχου;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όχι
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλλά;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όπως και με τον δερματολόγο.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε είχε στείλει να του χτυπήσεις το κουδούνι δηλαδή;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι στο… ιατρείο του.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μάλιστα. Και εκεί βρισκόσασταν κιόλας;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μάλιστα. Ήταν ένας άντρας δηλαδή με τον οποίο είχες έρθει σε επαφή περισσότερο από μια φορά;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι..
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι; Εκεί στο οδοντιατρείο του;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτού θυμάσαι το όνομα;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όχι. Αλλά ξέρω πού είναι.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ξέρεις πού είναι το οδοντιατρείο του. Με αυτούς τώρα μου είχες και τα τηλέφωνά τους μετά και ανταλλάσσατε μηνύματα;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.

Ως καθηγητής διαιτησίας φιλοξενείτο τακτικά σε αθλητικές εκπομπές σε κανάλια Πανελλαδικής Εμβέλειας.

lawandorder.gr

Είκοσι νέα οχήματα παρέλαβε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (εικόνες)