ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΒία ανηλίκων: Δύο νέα περιστατικά σε Γλυφάδα και Πειραιά – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι και οι γονείς τους

Βία ανηλίκων: Δύο νέα περιστατικά σε Γλυφάδα και Πειραιά – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι και οι γονείς τους

Βία ανηλίκων: Δύο νέα περιστατικά σε Γλυφάδα και Πειραιά – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι και οι γονείς τους

Προβληματισμό και έντονη ανησυχία προκαλούν δυο ακόμη περιστατικά βίας ανηλίκων, στη Γλυφάδα και στον Πειραιά, με θύματα δύο κορίτσια στη μια περίπτωση και ομάδα νεαρών στην άλλη. Έγιναν συλλήψεις, όχι μόνο των ανηλίκων, αλλά και τον γονέων τους.

Το βράδυ του Σαββάτου, στις δέκα και μισή περίπου τα δύο κορίτσια 14 ετών, έκαναν αμέριμνα τη βόλτα τους έξω από το κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδα. Τότε τα προσέγγισε μια ομάδα δεκατριών ανηλίκων και τους πέταξε καταπάνω τους ένα καρότσι σουπερμάρκετ και μετέπειτα επτά κροτίδες, οι οποίες έσκασαν κοντά στα πόδια τους.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, τα κορίτσια. Αμέσως έφτασε η αστυνομία, οι οποία συνέλαβε δύο από τους δεκατρείς 14χρονους, που βρέθηκαν στο σημείο καθώς και τους γονείς τους. Ο εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο και τους άφησε ελεύθερους. Έχει σχηματιστεί δικογραφία και για τα υπόλοιπα 11 άτομα.

Δεύτερο περιστατικό νεανικής εγκληματικότητας σημειώθηκε, στην Ακτή Μουτσοπούλου, στον Πειραιά, το βράδυ του Σαββάτου σε ώρα αιχμής στις 20:00 , αγόρια 15 έως 17 ετών έκαναν τη βόλτα τους στον Πειραιά, όταν τα προσέγγισε μια ομάδα 30 ατόμων, τους επιτέθηκε αρχικά φραστικά και μετέπειτα με γροθιές αλλά και κλωτσιές. Μάλιστα, ο ένας έβγαλε και ένα μεγάλο μαχαίρι από τη ζώνη του. Μετέπειτα έφτασε εκεί η ομάδα της ΟΠΚΕ όπου και συνέλαβε μετά από έρευνες τους τρεις 17χρονος και τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου.

Αργότερα βρήκαν κι άλλον έναν 17χρονο, τον οποίο συνέλαβαν, όπως επίσης και τους γονείς των παιδιών, για παραμέληση ανηλίκων.

Πηγή: ertnews.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ