Βερόνικα Αργέντζη: “Ήταν σαν να βρίσκομαι στον βυθό χωρίς οξυγόνο, δεν ήθελα να είμαι το λαμπερό περιτύλιγμα”” | Zappit

Με αφορμή τη νέα παράσταση που συμμετέχει στη Θεσσαλονίκη, η Βερόνικα Αργέντζη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια…

argentzi22

Με αφορμή τη νέα παράσταση που συμμετέχει στη Θεσσαλονίκη, η Βερόνικα Αργέντζη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ξεκίνημα στην υποκριτική και την διαχείριση της επιτυχίας με το σίριαλ «Τμήμα Ηθών», τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της διαδρομή και τις πληγές που έφερε σαν παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, η Βερόνικα Αργέντζη εξομολογήθηκε πως «στα 19 μου ήταν σαν να βρίσκομαι μέσα στον βυθό χωρίς οξυγόνο, αλλά μου έρχονταν προτάσεις. Όχι τόσο ίδια πράγματα με το Τμήμα Ηθών, έχω κάνει και διαφορετικά πράγματα, αλλά προφανώς έλεγα τα όχι μου εκείνη την περίοδο. Ήθελα να μην είμαι, ας πούμε, μόνο το λαμπερό περιτύλιγμα που προφανώς θα έβγαινε προς τα έξω».

«Λόγω του ότι έπρεπε από πολύ νωρίς να παλέψω για τη ζωή μου και τα κεκτημένα απλά πράγματα, αυτό που ως απόμακρη μπορεί να φαινόμουν τότε ήταν ένα κορίτσι που πάλευε, δούλευε και είχε τις αγωνίες, τους φόβους και τις πληγές του. Με τρόμαζε η εικόνα. Την αγαπώ τώρα την εικόνα μου, με την έννοια ότι μπορώ να τη διαχειριστώ με όποιο τρόπο θέλω, τότε όμως ήθελα να μιλήσω για αυτά που η ψυχή μου ήθελε».

«Στο επάγγελμα δεν μπήκα από ανάγκη οικονομική, γιατί τότε δεν βγάζαμε τα τρελά λεφτά ούτε και το εξαργυρώσαμε αυτό το εισιτήριο, όμως ήταν μια ανάγκη να επουλώσω δικές μου πληγές. Πληγές που είχα σαν παιδί και ευτυχώς με οδήγησε το θείο δώρου του ενστίκτου να μπω σε αυτόν τον δρόμο» πρόσθεσε, επίσης, η Βερόνικα Αργέντζη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr