ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΒάζει μπρος τις μηχανές για το 2023 ο Δημήτρης Τραπεζιώτης

Βάζει μπρος τις μηχανές για το 2023 ο Δημήτρης Τραπεζιώτης

Βάζει μπρος τις μηχανές για το 2023 ο Δημήτρης Τραπεζιώτης

Βάζει μπρος τις μηχανές για το 2023 ο Δημήτρης Τραπεζιώτης

Με «όχημα» το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» ο Δημήτρης Τραπεζιώτης φαίνεται πως επανέρχεται δυναμικά στα δημοτικά δρώμενα του Αγρινίου, μετά από μια απουσία μιας αυτοδιοικητικής περιόδου από το Δημοτικό Συμβούλιο, όχι όμως και από τη δημόσια σφαίρα.

Σήμερα λοιπόν είναι προγραμματισμένη στο Αγρίνιο συνάντηση στελεχών όπου θα συζητηθούν μεταξύ άλλων η διακήρυξη της αυτοδιοικητικής κίνησης και  θα συσταθεί και Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.

Το σχετικό κάλεσμα φέρει τον τίτλο «Υπερκομματική Αυτοδιοίκηση για το Αγρίνιο του μέλλοντος μας»…. Και μπορεί ακόμη να μην έχει αποσαφηνιστεί αν αυτό θα είναι και το όνομα του συνδυασμού που θα κατέλθει στις εκλογές.

Ωστόσο σε ένα σημειολογικό επίπεδο είναι μάλλον σαφές ότι ο Δ. Τραπεζιώτης χωρίς να περιμένει τις κινήσεις ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί να λάβει τουλάχιστον στο χώρο της κεντροαριστεράς μια καλύτερη θέση στην εκκίνηση της εκλογικής εκλογικής κούρσας του 2023 για τη δημαρχία στο Αγρίνιο.

Ερωτηματικό βέβαια παραμένει αν θα καταφέρει να πάει μέχρι το τέλος καθώς είναι μάλλον  βέβαιο πως κάποιες δυνάμεις και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το 2019, αλλά και εντός του ΠΑΣΟΚ, δεν θα δουν με καλό μάτι την κίνηση Τραπεζιώτη και θα αντιδράσουν.

Από την άλλη βέβαια η κίνηση Τραπεζιώτη, τουλάχιστον έχει ένα καλό χρονικό timing και αυτό γιατί στην παρούσα φάση τα κόμματα σε κεντρικό επίπεδο δεν ασχολούνται καθόλου με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Παπαναστασίου έδωσε την πίστωση στον Μοσχολιό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ