ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΒασιλόπιτα οι διαιτητές

Βασιλόπιτα οι διαιτητές

Βασιλόπιτα οι διαιτητές

Στο χώρο του  Συνδέσμου τους οι Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές  την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Σε μια κατάμεστη  αίθουσα  από μέλη του Συνδέσμου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος και και το μέλος του ΔΣ  Χρήστος Παπαχαραλάμπους.

Ο  πρόεδρος του  Συνδέσμου  Σπύρος Τομαράς και ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Καψάλης είχαν μεριμνήσει για τα διαδικαστικά και την όλη οργάνωση, ενώ  κόπηκαν τρεις βασιλόπιτες και τα τρία φλουριά αντιστοιχούσαν σε ισάριθμα συμβολικά δώρα τα οποία κέρδισαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Τομαράς και οι εν ενεργεία διαιτητές Γεράσιμος Αρσένης και Βασίλης Τριανταφύλλου. Κληρώθηκαν τρία ακόμη δώρα με βάση τις παρουσίες των διαιτητών  οι  τυχεροί ήταν  ο Γιώργος Σπυριδόπουλος (τον λαχνό τράβηξε η Εύα Μπακάκη), η Καλλιρόη Μιζάλου (τον λαχνό τράβηξε η Ιωάννα Κοτρώτσου) και ο Βαγγέλης Αυλωνίτης (τον λαχνό τράβηξε η Ευαγγελία Παλιούρα).  Τα δώρα παρέδωσε άμεσα στους τυχερούς της βραδιάς ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΝΑ, Βασίλης Νικολέτας.

Ακολούθησε μια μίνι δεξίωση με γλυκά και αναψυκτικά και το ραντεβού ανανεώθηκε για την προσεχή Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 19:00 όπου έχει προγραμματιστεί και Γενική Συνέλευση (απολογισμός-προϋπολογισμός).

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr