ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοσμοςΒασίλισσα Ελισάβετ: Υπό ιατρική παρακολούθηση – Ανησυχία για την υγεία της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Υπό ιατρική παρακολούθηση – Ανησυχία για την υγεία της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Υπό ιατρική παρακολούθηση – Ανησυχία για την υγεία της

Την απόφαση να τεθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ υπό ιατρική παρακολούθηση ανακοίνωσε το Παλάτι. Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό έχουν ενημερωθεί τα μέλη της οικογένειάς της και οι γιατροί της είναι σε επιφυλακή.

Στο πλευρό της 96χρονης Βασίλισσας βρίσκονται ήδη ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, ενώ στο Μπαλμόραλ μεταβαίνει εσπευσμένα στην γιαγιά του ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Οι ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ έχουν ενταθεί μετά και την εμφάνισή της στην πρόσφατη επίσκεψη της νέας πρωθυπουργού στο Ανάκτορο του Μπαλμόραλ στην Σκωτία.

Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε: Μετά από νέες εξετάσεις σήμερα το πρωί οι γιατροί της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας ανησύχησαν και αποφάσισαν να είναι διαρκώς υπό παρακολούθηση.

Πηγές από το περιβάλλον της Βασίλισσας διαβεβαιώνουν ότι η 96χρονη Μονάρχης είναι σε άνετο και προστατευμένο περιβάλλον. Επίσης, προειδοποιούν ότι είναι λανθασμένα τα όσα ακούγονται ότι η Βασίλισσα είχε ατύχημα με πτώση.

Παρόλα αυτά, από την ακύρωση της τελευταίας στιγμής σε μια τηλεδιάσκεψη που είχε προγραμματισθεί εικάζεται ότι η υγεία της είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας δήλωσε: Όλη η χώρα είναι εξαιρετικά ανήσυχη από τα νέα. Οι σκέψεις μου και οι σκέψεις των πολιτών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι με την Βασίλισσα και την οικογένειά της αυτές τις ώρες.

Ευχές για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας της Βασίλισσας απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι.

Πηγή: newsit.gr

Εκτιμήσεις ότι το θέμα της Μητρόπολης έχει κλείσει 99%

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ