ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΒασίλης Νικάκης: «Το ΚΚΕ είναι αξιόπιστο, μαχητικό και μιλά τη γλώσσα της αλήθειας!» (ηχητικό)

Βασίλης Νικάκης: «Το ΚΚΕ είναι αξιόπιστο, μαχητικό και μιλά τη γλώσσα της αλήθειας!» (ηχητικό)

Βασίλης Νικάκης: «Το ΚΚΕ είναι αξιόπιστο, μαχητικό και μιλά τη γλώσσα της αλήθειας!» (ηχητικό)

«Το ΚΚΕ είναι αξιόπιστο, μαχητικό και μιλά τη γλώσσα της αλήθειας!» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΚΕ Βασίλης Νικάκης και καταξιωμένος διαιτητής.

Ο κ. Νικάκης, μιλώντας στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που δεν άκουσαν τις φωνές των εργαζομένων και κάλεσε τους πολίτες σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ επισημαίνοντας ότι «είναι το μόνο αξιόπιστο και μαχητικό κόμμα που σταθερά και αταλάντευτα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού».

Υποστήριξε επίσης ότι το ΚΚΕ «είναι το μόνο που μπορεί να κοιτά ειλικρινά τον λαό στα μάτια και το οποίο απέδειξε με πράξεις και όχι με λόγια, εντός και εκτός βουλής, ότι στις στιγμές που το χρειάστηκε ο λαός, ήταν εκεί. Γιατί πιστεύει έμπρακτα ότι μόνο ο λαός σώζει το λαό»!

Ταυτόχρονα ο υποψήφιος βουλευτής εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στην Αιτωλοακαρνανία θα υπάρξει ενδυνάμωση του εκλογικού ποσοστού του ΚΚΕ σε σχέση με τις Εκλογές του 2019.

Κλείνοντας έθεσε ως βασικό δίλημμα: «Ή θα είναι δυνατή η επόμενη κυβέρνηση που θα είναι αντιλαϊκή από χέρι ή θα είναι δυνατός ο λαός, με δυνατό ΚΚΕ, παντού!»

Ταυτόχρονα ο κ. Νικάκης σχολιάζοντας την κατάσταση του αθλητισμού στην Αιτωλοακαρνανία ανέφερε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στον Νομό μας είναι παραμελημένος. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είχε 130 τοπικά αθλητικά σωματεία πριν μερικά χρόνια και σήμερα έχει 42». Είπε επίσης ότι οι αθλητικές υποδομές έχουν βελτιωθεί και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα βελτιωθούν περαιτέρω στο μέλλον.

Ακούστε τη συνέντευξη του Βασίλη Νικάκη στον Antenna Star 103.5:

agriniotimes.gr

Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός της Περιφέρειας για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ