ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΒασίλης Φωτάκης: «Να εξεταστεί η αύξηση των εφημερευόντων φαρμακείων στον δήμο Αγρινίου»

Βασίλης Φωτάκης: «Να εξεταστεί η αύξηση των εφημερευόντων φαρμακείων στον δήμο Αγρινίου»

Βασίλης Φωτάκης: «Να εξεταστεί η αύξηση των εφημερευόντων φαρμακείων στον δήμο Αγρινίου»

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media προτείνοντας να εξεταστεί η αύξηση των εφημερευόντων φαρμακείων στον Δήμο Αγρινίου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του κ. Φωτάκη έχει ως εξής:

“Τις τελευταίες ειδικά ημέρες με την άνοδο των κρουσμάτων παρατηρείται μια αυξημένη προσέλευση στα φαρμακεία για rapid test.

Τα μεγάλα όμως προβλήματα αρχίζουν τις ημέρες και τις ώρες των εφημεριών, όταν τα ανοιχτά φαρμακεία είναι ελάχιστα και ο κόσμος είναι πολύ περισσότερος.

Η χρονοβόρα διαδικασία δημιουργεί ουρές και αναμονή, με ότι συνεπάγεται για μετάδοση αλλά και σε σχέση με την εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών.

Φανταστείτε λοιπόν τι θα συμβεί εφόσον ανοίξουν τα σχολεία και επιστρέψουν και όλοι οι υπάλληλοι από τις άδειες στις εργασίες τους.

Για να μην μακρηγορώ, αυτό που θέλω να πω είναι πως η Πολιτεία αλλά και ο τοπικός Φαρμακευτικός Σύλλογος πρέπει να εξετάσουν το θέμα για αύξηση των εφημερευόντων Φαρμακείων στο Δήμο Αγρινίου“.

Με αφορμή τον θάνατο από κορονοϊό του μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας το Γερμανικό RND εστιάζει στην ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr