ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΒάσια Λόη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση 13 χρόνια μετά την αποχώρηση από την τηλεόραση

Βάσια Λόη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση 13 χρόνια μετά την αποχώρηση από την τηλεόραση

Βάσια Λόη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση 13 χρόνια μετά την αποχώρηση από την τηλεόραση

“Όχι, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Δεν θέλω να δουλέψω ξανά”.

Πάνε 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Βάσια Λόη είπε το τελευταίο «Καλό μεσημέρι» στους τηλεθεατές, κλείνοντας την πορεία της στην τηλεόραση. Η πρώην παρουσιάστρια συμμετείχε σε σειρά μεσημεριανών εκπομπών τη δεκαετία 2000-2010, με τελευταία το «Μεσημεριανό Express» στο Alter (2009-2011).

Έκτοτε και μετά τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά, η Βάσια Λόη έχει επιλέξει να απέχει συνειδητά από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στην οικογένεια και στην προσωπική της ζωή, εστιάζοντας στην ανατροφή των παιδιών της.

13 χρόνια μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών εντόπισαν την παρουσιάστρια σε κοσμική της έξοδο το βράδυ του Σαββάτου (10/2) και της ζήτησαν μία δήλωση αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στο τιμόνι ενός τηλεοπτικού project.

«Όχι, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ καλά, έχω τα παιδάκια μου, μεγαλώνω τους γιους μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη», απαντά η Βάσια Λόη, υπογραμμίζοντας πως έχει κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο για την ίδια.

«Είχαν γίνει κατά καιρούς πολλές τηλεοπτικές προτάσεις αλλά ήμουν κατηγορηματική. Δεν θέλω να δουλέψω ξανά», έκλεισε τις δηλώσεις της στους ρεπόρτερ η Βάσια Λόη, διαψεύδοντας οποιαδήποτε φήμη είχε κυκλοφορήσει για την ίδια το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ