ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΒαρύς ο πέλεκυς: Το Πειθαρχικό Συμβούλιο έριξε «καμπάνα» στο γιατρό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Βαρύς ο πέλεκυς: Το Πειθαρχικό Συμβούλιο έριξε «καμπάνα» στο γιατρό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Βαρύς ο πέλεκυς: Το Πειθαρχικό Συμβούλιο έριξε «καμπάνα» στο γιατρό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Σε αργία για το πλαστό πιστοποιητικό νόσησης – Βαρύς ο πέλεκυς – Το Πειθαρχικό Συμβούλιο έριξε «καμπάνα» στο γιατρό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Δεν τη γλύτωσε την “καμπάνα” ο γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου που κατηγορήθηκε ότι παρουσίασε θετικό PCR test ασθενή COVID -19 σαν δικό του, προκείμενου να αποφύγει τον εμβολιασμό του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σχετική απόφαση του Πειθαρχικού της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας του επιβάλλει αργία ενός έτους για το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε. Μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση επρόκειτο να του κοινοποιηθεί χθες.

Τα μέλη του Πειθαρχικού πάντως έκριναν με βάση τα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους και προφανώς τα όσα κατέθεσε ο κατηγορούμενος γιατρός και έλαβαν την απόφασή τους η οποία έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις για τον ίδιο αλλά και για τη λειτουργία της νοσηλευτικής μονάδας.

Υπενθυμίζεται πως όταν είχε αποκαλυφθεί η συγκεκριμένη υπόθεση πριν από περίπου ένα μήνα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλης είχε κάνει λόγο για ενδείξεις παράνομης πράξης.

Ο νοσοκομειακός γιατρός που, εν τέλει, εμβολιάστηκε, τότε είχε δώσει τη δική του εκδοχή μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αρνούμενος ότι προσκόμισε πλαστό τεστ νόσησης. Μια εκδοχή όμως που δεν φάνηκε να πείθει τα αρμόδια όργανα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” – Δημήτρης Παπαδάκης

Αγρίνιο: Μέχρι και 60% η πτώση στην εστίαση στο διάστημα που άλλαξε ο καιρός – Σε «περιορισμούς» ακόμη η εστίαση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr