Βαρύ πένθος για την οικογένεια Διαμαντόπουλου της γνωστής εταιρίας Ήλιος μπαχαρικά

Πένθος στην οικογένεια Διαμαντόπουλου, της γνωστής εταιρίας Ήλιος μπαχαρικά, καθώς έφυγε από τη ζωή η Βαρβάρα Διαμαντοπούλου,

Διαμαντοπούλου Βαρβάρα Ήλιος

Πένθος στην οικογένεια Διαμαντόπουλου, της γνωστής εταιρίας Ήλιος μπαχαρικά, καθώς έφυγε από τη ζωή η Βαρβάρα Διαμαντοπούλου, σύζυγος του Βασιλείου Διαμαντόπουλου.

Η Βαρβάρα Διαμαντοπούλου είναι εκείνη που στήριξε την παραγωγή της εταιρίας και αποτέλεσε την «καρδιά» της στα πρώτα βήματα της εταιρίας.

Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ ξεκίνησε σε μια μικρή βιοτεχνία στα Καμίνια το 1919 από τον Στέλιο Διαμαντόπουλο. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος και η Βαρβάρα Διαμαντοπούλου ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης το 1954, και όντας συνοδοιπόροι για 75 ολόκληρα χρόνια, η επιχείρηση αυτή κατάφερε να είναι οι άνθρωποί του, συναισθήματα, αρώματα και αναμνήσεις.

Όλοι στην ΗΛΙΟΣ έχουν έναν κοινό στόχο: Σεβασμό στην ποιότητα και στους ανθρώπους που αγοράζουν τα προϊόντα της εταιρίας.

Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Τράπεζα Eurobank

IBAN: GR1002601970000860200422045

Πηγή: newsit.gr

Άλλο κόσμο φέρνουν οι μηχανές αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη – Τι αναφέρει στη “Σ” ο Παναγιώτης Θεοχάρης