ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΒαρεμένος: Στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας γίνεται επιλογή ασθενών

Βαρεμένος: Στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας γίνεται επιλογή ασθενών

Βαρεμένος: Στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας γίνεται επιλογή ασθενών

Σε καταγγελία προέβη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος σχετικά με το τι συμβαίνει στα Νοσοκομεία με τους ασθενείς λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας ανέφερε πως στα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας γίνεται επιλογή ασθενών, έχοντας μάλιστα σύγκρουση με την βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, η οποία τον κάλεσε να δώσει στοιχεία, όπως τον κάλεσαν και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Σήμερα» Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, με τον ίδιο να απαντά πως θα το κάνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση ΑΧΕΠΑ διαψεύδει: Fake news η επιλογή ασθενών στη ΜΕΘ

Εξάλλου, χθες, Τρίτη, η διοίκηση του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Συμεών Μεταλλίδης, Ιατρός Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, υπεύθυνος διαχείρισης των περιστατικών Covid-19 καθώς και η κα Ελένη Γκέκα, Διευθύντρια Αναισθησιολογίας υπεύθυνη της Κλινικής ΜΕΘΑ διέψευσαν τις δηλώσεις του προέδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, κ. Σιούλη, περί έλλειψης κλινών εντατικής θεραπείας λόγω κάλυψής τους και περί επιλογής ασθενών.

“Δηλώνουμε ότι η έναρξη της σημερινής εφημερίας έγινε με 7 κενές κλίνες εντατικής θεραπείας και με ταυτόχρονο σχεδιασμό από την ΥΠΕ και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για την περαιτέρω ανάπτυξη κλινών ΜΕΘ και την αντιμετώπιση του προβλήματος”,

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών του ΑΧΕΠΑ και μέλος της διοίκησης της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, Θανάσης Σιούλης δήλωσε το πρωί ότι «όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε ούτε να αγγίξουμε έναν ασθενή ηλικίας 85 ετών και άνω».

thecaller.gr

Κορωνοϊός: Σοκ με 19 νέους θανάτους τις τελευταίες ώρες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr