ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΓ. Βαρεμένος: “Η Ελλάδα είναι μέρος της λύσης και όχι των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μια αποσταθεροποιημένη περιοχή”

Γ. Βαρεμένος: “Η Ελλάδα είναι μέρος της λύσης και όχι των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μια αποσταθεροποιημένη περιοχή”

Γ. Βαρεμένος: “Η Ελλάδα είναι μέρος της λύσης και όχι των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μια αποσταθεροποιημένη περιοχή”

«Η προσφυγική κρίση είναι το μεγάλο θέμα των καιρών μας και δεν πρέπει να την αφήσουμε να καταλήξει ένα πολιτικό παίγνιο στα χέρια ακραίων τυχοδιωκτικών δυνάμεων που επιχειρούν να διαιρέσουν κάθετα τις κοινωνίες». Αυτό τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας κ. Γιώργος Βαρεμένος κατά την διάρκεια της ομιλίας του στα πλαίσια της φθινοπωρινής συνάντησης της Κ.Σ. του ΟΑΣΕ στη Μπισκέκ της Κιργιζίας και πρόσθεσε ότι η ενότητα των δυνάμεων που αντιτίθενται στον εθνολαϊκισμό μπορεί να αποτρέψει την τορπίλη στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και την επανάληψη τραυματικών εμπειριών του παρελθόντος.

Η Ελλάδα είναι μέρος της λύσης και όχι των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μια αποσταθεροποιημένη περιοχή και το καλύτερο παράδειγμα επί αυτού, πρόσθεσε, είναι η θαρραλέα συμφωνία με τα Σκόπια, παρά την θορυβώδη αντίδραση των ακραίων δυνάμεων και στις δύο χώρες.

Αφού αναφέρθηκε στις συνεργασίες με Κύπρο, Αίγυπτο και Ισραήλ και δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα δεν πρέπει να αποδεχθεί ότι το Παλαιστινιακό θα παραμείνει ένα άλυτο πρόβλημα στην αιωνιότητα, ο κ. Βαρεμένος είπε ότι η Ελλάδα προσπαθεί να πείσει την τουρκική ηγεσία ότι η συνεργασία και όχι η αντιπαράθεση ενάντια σε όλους και σε όλα είναι ο ενδεδειγμένος δρόμος.

«Ittakestwototangoκαι αυτό ισχύει τόσο για τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα όσο και για τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρώπη» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

OSCE PA BISHKEK

Μεσολόγγι: Δείτε τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του νοσοκομειακού γιατρού (ΦΩΤΟ)

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr