ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΓιώργος Βαρεμένος: Γιατί δε θα είναι υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Βαρεμένος: Γιατί δε θα είναι υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Βαρεμένος: Γιατί δε θα είναι υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος με ανοικτή του επιστολή στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία εξηγεί γιατί δε θα θέσει υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή.

Εμφανίζεται συνεπής στη θέση του ότι οι βουλευτές δεν πρέπει να καταλαμβάνουν όλα τα πόστα αλλά να δίνουν χώρο και ρόλο σε μέλη που μπορούν να παράγουν πολιτική.

Η ανοικτή επιστολή

Αγαπητές συντρόφισσες και αγαπητοί σύντροφοι,

Αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή, διότι πιστεύω ότι, για να υπάρχει χώρος και ρόλος για τα μέλη, δεν πρέπει οι βουλευτές να καταλαμβάνουν όλα τα πόστα. Το ίδιο είχα πράξει και στην απερχόμενη Κεντρική Επιτροπή και δεν θεωρώ σωστό να αλλάζω απόψεις κατά περίσταση. Αν τις θέσεις και στην Κ.Ε. τις καταλάμβαναν οι βουλευτές και οι στενοί συνεργάτες τους, τότε αυτό δεν θα σήμαινε ενδυνάμωση των μελών, αλλά περιθωριοποίηση και περιφρόνησή τους.

Θεωρώ ότι στην Κ.Ε. πρέπει να μετάσχουν τα μέλη που μπορούν να παράγουν πολιτική και να δώσουν νέα πνοή στον χώρο μας. Πάντοτε και τώρα μάχομαι για την ενότητα του κόμματος, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ενότητα του λαού και την επίτευξη της μεγάλης Αλλαγής μέσα από την αλλαγή κατεστημένων νοοτροπιών και διαδικασιών, την οποία πρέπει να υπηρετούμε με το προσωπικό μας παράδειγμα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και είθε το φως της Ανάστασης να σκορπίσει τα σκοτάδια και να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο.

Ηπατίτιδα: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα σε 16χρονη στη Λάρισα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr