Βανέσα Αδαμιπούλου: “Δεν έχω σχέση με τη θρησκεία, έχω με το σύμπαν”

“Το μυαλό μου με πάει ότι η θεϊκή δύναμη είναι κάτι τεράστιο. Δεν μπορεί να περιοριστεί σε συγκεκριμένα ονόματα και θρησκείες” τόνισε η Βανέσα Αδαμοπούλου.…

adamopoulou1403

“Το μυαλό μου με πάει ότι η θεϊκή δύναμη είναι κάτι τεράστιο. Δεν μπορεί να περιοριστεί σε συγκεκριμένα ονόματα και θρησκείες” τόνισε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα στο Action 24 και μίλησε για τη σχέση της με το Θεό και για τον λόγο που δεν πιστεύει στις θρησκείες.

«Με τη θρησκεία όχι δεν έχω σχέση. Έχω με το σύμπαν, με το Θεό, με τα πάντα. Εμείς είμαστε θεοί. Τι εννοείς ότι το έχω φτιάξει μόνη μου; Πιστεύω στην αγάπη του σύμπαντος. Αυτός είναι Θεός για εμένα. Μα, δεν είμαι σίγουρη ότι είναι σωστό. Ποιος το είπε αυτό;» ανέφερε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Ο Θεός είναι αγάπη. Αν εννοείς αυτό, πιστεύω. Γιατί μου είπες για θρησκεία, όχι για Θεό. Δεν θέλω συγκεκριμένη ταμπέλα από θρησκείες. Το μυαλό μου με πάει ότι η θεϊκή δύναμη είναι κάτι τεράστιο. Δεν μπορεί να περιοριστεί σε συγκεκριμένα ονόματα και θρησκείες» πρόσθεσε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Πηγή: zappit.gr