Βανδή και Μπισμπίκης θα παντρευτούν με κουμπάρους Κονταρό και Καπετανίδη

Όλο και περισσότερο «ακούγεται» πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζονται να παντρευτούν. Σήμερα (10.04.2024) μάλιστα έγιναν γνωστοί και οι… κουμπάροι!

vandi-1-e1710775392499

Οι πρώτες φήμες ήρθαν μετά το δαχτυλίδι που φορούσε η τραγουδίστρια και φούντωσαν ακόμη περισσότερο όταν ο Μανώλης Κονταρός είπε στην Δέσποινα Βανδή μια μαντινάδα εμπνευσμένη από τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο γάμος του ζευγαριού δεν θα γίνει φέτος, είπε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού στο OPEN ο Νίκος Γεωργιάδης, μεταφέροντας τις αποκλειστικές του πληροφορίες.

«Ο γάμος δεν θα γίνει φέτος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Θα υπάρχει ένα πάρα πολύ αγαπημένο πρόσωπο το οποίο ο Βασίλης Μπισμπίκης τον αποκαλεί ήδη κουμπάρο», είπε.

Από την πλευρά του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκάλυψε το όνομα του Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος μαζί με τον Μανώλη Κονταρό θα είναι οι δύο κουμπάροι του ζευγαριού.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλουν να μοιραστούν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με λίγους ανθρώπους από το περιβάλλον τους.

Η τελετή πολύ πιθανόν να γίνει την επόμενη χρονιά, μέσα στο 2025, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο ανοιχτό γλέντι για τους φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού.

 

newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σπύρος Μπιμπίλας: Ποζάρει ως Άγιος Ανδρέας

Ποιοι άλλοι φωτογραφήθηκαν ως Άγιοι Απόστολοι - Δείτε τις φωτογραφίες