ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΒανδαλισμός σε δεξαμενή της ΔΕΥΑ Αγρινίου στον Άγιο Γρηγόριο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Βανδαλισμός σε δεξαμενή της ΔΕΥΑ Αγρινίου στον Άγιο Γρηγόριο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Βανδαλισμός σε δεξαμενή της ΔΕΥΑ Αγρινίου στον Άγιο Γρηγόριο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στόχος των δραστών το σύστημα των καμερών ασφαλείας

Ένα ακόμη περιστατικό βανδαλισμού σε εγκατάσταση της ΔΕΥΑ Αγρινίου σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Γρηγορίου και στην δεξαμενή της ΔΕΥΑ, που βρίσκεται και εξυπηρετεί υδροδοτώντας τη λεγόμενη «υψηλή ζώνη» του Αγρινίου, ομάδα ατόμων, πιθανότατα επτά στον αριθμό, φορώντας κουκούλες, επιτέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ Αγρινίου, πετώντας κροτίδες και πέτρες, με στόχο να προκαλέσει ζημιές, ειδικά στο σύστημα παρακολούθησης των καμερών ασφαλείας.
Οι εισβολείς κατέστρεψαν μία κάμερα παρακολούθησης, μία σειρήνα συναγερμού, και το ηχείο ανακοινώσεων, όπως και την περίφραξη του χώρου (μέρος της ζημιάς φαίνεται στην φωτογραφία).
Η επίθεση των αγνώστων έγινε γρήγορα αντιληπτή από το προσωπικό φύλαξης της ΔΕΥΑ Αγρινίου μέσω των καμερών ασφαλείας και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και προχώρησε σε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως να πραγματοποιηθεί κάποια σύλληψη.
Η ΔΕΥΑ Αγρινίου προέβη στα δέοντα υποβάλλοντας μήνυση κατ’ αγνώστων για το περιστατικό, ενώ έχει παράσχει στην Αστυνομία όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που θα μπορούσαν να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Δημήτρης Παπαδάκης – Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Προ των πυλών το 33ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου (VIDEO + ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr