ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΟρεινός Βάλτος: Ντροπή η μεταφορά μαθητών δημοτικού στο σχολείο τους πάνω σε καρότσα αγροτικού! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ορεινός Βάλτος: Ντροπή η μεταφορά μαθητών δημοτικού στο σχολείο τους πάνω σε καρότσα αγροτικού! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ορεινός Βάλτος: Ντροπή η μεταφορά μαθητών δημοτικού στο σχολείο τους πάνω σε καρότσα αγροτικού! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ντροπή αποτελεί η εικόνα μαθητών του δημοτικού στην καρότσα αγροτικού οχήματος τουλάχιστον ένα μήνα μετά την έναρξη του σχολικού έτους. Η εικόνα που απεικονίζει την πραγματικότητα είναι για μαθητές από τον οικισμό Κατσουλάρι κοντά στο Θεριακήσι Βάλτου που καθημερινά μετακινούνται 6 χλμ για να φτάσουν στο σχολείο τους στην Χρυσοπηγή. Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν την κατάσταση στην εκπαίδευση το 2018. Ο Χρήστος Αλεξόπουλος αναφέρει στο facebook.

Ήρθε η ανάπτυξη στον ορεινό Βάλτο!
Στον οικισμό Κατσουλάρι, έξω από το Θεριακήσι, αθώα αγγελούδια 4-10 ετών στοιβαγμένα στην καρότσα ενός αγροτικού, στο δρόμο για το Δημοτικό Σχολείο της Χρυσοπηγής, 6 χιλιόμετρα απόσταση!
Και καλά τώρα που είναι μαλακός ο καιρός. Όταν χειμωνιάσει, μέσα στο κρύο και στο αγιάζι, φανταστείτε τι έχουν να τραβήξουν αυτά τα παιδάκια!
Βρείτε μια λύση, αλλιώς να μην πατήσετε το πόδι σας εκεί πάνω για να τους ζητήσετε ψήφο (για βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές)! Δεν απειλώ ούτε προειδοποιώ εγώ. Οι γονείς που μου έστειλαν αυτές τις φωτογραφίες μου είπαν να σας το διαμηνύσω!

Το ΕΠΑΜ Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα η οποία έχει ως εξής: 

Έγινε καταγγελία από γονέα με αρχικά Κ.Χ. ότι τα παιδιά από τον Άγιο Βλάσιο Αιτωλοακαρνανίας και από το χωριό Αμπέλια Αγίου Βλασίου δεν μετακινούνται να πάνε στο σχολείο της Ποταμούλας, λόγω του ότι κανένας ιδιοκτήτης μεταφορικού μέσου δεν παρέστη στη δημοπρασία που έκανε η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος επειδή υπάρχουν χρέη της περιφέρειας από την περασμένη χρονιά.

Εδώ πρέπει να απαντήσουν οι υπεύθυνοι γιατί άφησαν απλήρωτους τους οδηγούς Ταξί. Ο νυν Περιφερειάρχης αλλά και σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο πρέπει να δώσουν λόγο. Το σύνταγμα είναι σαφές ως προς τη παιδεία που πρέπει να λαμβάνουν όλα τα Ελληνόπουλα. Το άρθρο 16 του Συντάγματος υποχρεώνει την πολιτεία να λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε όλα τα Ελληνόπουλα να μαθαίνουν γράμματα. Το ότι τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε σχολείο είναι αδίκημα καταλύσεως του συντάγματος, και τιμωρείται βάση του άρθρου 134 παρ. 2 του Π.Κ. αλλά και του 120 παρ. 3 του συντάγματος. Οι υπεύθυνοι να ξέρουν ότι  δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να περάσει έτσι. Το ότι οι κατοχικές δυνάμεις δεν τους αγγίζουν δεν σημαίνει ότι θα τη γλιτώσουν κιόλας.

Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό όχι μόνο δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα αυξηθούν τα σχολεία που θα κλείσουν, αλλά και τα παιδιά που δεν θα μπορούν να πάνε στο κοντινότερο σχολείο. Ο λόγος είναι ότι καταλύθηκε το σύνταγμα, η χώρα έχει τεθεί υπό ξένη ΚΑΤΟΧΗ άρα δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα στη μάθηση για τα παιδιά. Μόνο όσοι γονείς μπορούν να αγοράσουν το δικαίωμα αυτό στα παιδιά τους, μόνο αυτά τα παιδιά θα μπορούν να μορφωθούν. Οι κατοχικές δυνάμεις θέλουν τα παιδιά μας να μένουν αμόρφωτα.

Το Ε.ΠΑ.Μ. για την κατάλυση του Συντάγματος καθώς και για την επιβολή της ΚΑΤΟΧΗΣ έχει καταθέσει Μήνυση – Έγκληση Συνηγορία για αποκατάσταση της Δημοκρατίας  επί Εσχάτη Προδοσία στον Άρειο Πάγο. Είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια Πολιτική Ιστορία που καταθέτει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του Πολιτικού Συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr).

paidia-arotsa-valtos

Έριξαν πάλι ναφθαλίνη στο 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ