Βαλτογιάννης: Ο Γραμμένος προκάλεσε τον Φλώρο (vid)

Τι δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Διονύσιος Βαλτογιάννης

valtogiannis

Στα δικαστήρια έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/04) ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Διονύσιος Βαλτογιάννης, ώστε να καταθέσει όσα είδε για το περιστατικό ανάμεσα στον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένο, και τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Ο κ. Γραμμένος ήρθε εκεί απειλητικά, εξύβρισε τον Φλώρο, του είπε “Σκάσε, ρε σκουπίδι”. Ο Φλώρος του απάντησε «Μη μιλάς εσύ», του έκανε μια χειρονομία ο Γραμμένος λέγοντάς του «Θα σου γα… τη μανούλα σου και έλα έξω, εγώ θα σου φορέσω βραχιολάκια», είπε ο βουλευτής μιλώντας στους δημοσιογράφους.

@newsbeast.gr Τι λέει ο βουλευτής που προσπάθησε να χωρίσει Φλώρο και Γραμμένο Στα δικαστήρια έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/04) ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Διονύσιος Βαλτογιάννης, ώστε να καταθέσει όσα είδε για το περιστατικό ανάμεσα στον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένο, και τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνο Φλώρο. «Ο κ. Γραμμένος ήρθε εκεί απειλητικά, εξύβρισε τον Φλώρο, του είπε “Σκάσε, ρε σκουπίδι”. Ο Φλώρος του απάντησε «Μη μιλάς εσύ», του έκανε μια χειρονομία ο Γραμμένος λέγοντάς του «Θα σου γα… τη μανούλα σου και έλα έξω, εγώ θα σου φορέσω βραχιολάκια», είπε ο βουλευτής μιλώντας στους δημοσιογράφους. Πατήστε το link στο Bio του @newsbeast.gr για να δείτε όλες τις δηλώσεις Βαλτογιάννη. #φλωρος #γραμμενος #βουλή ♬ πρωτότυπος ήχος - newsbeast