ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΒαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821”: Με ποιοτικά κριτήρια η αξιολόγηση των νέων στο Μεσολόγγι

Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821”: Με ποιοτικά κριτήρια η αξιολόγηση των νέων στο Μεσολόγγι

Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821”: Με ποιοτικά κριτήρια η αξιολόγηση των νέων στο Μεσολόγγι

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου συμμετέχοντας στη δράση «Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821», που υλοποιείται από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», καλεί τους νέους και τις νέες, ηλικίας 18 έως 21 ετών, οι οποίοι επιθυμούν να περιηγηθούν σε πέντε ξεχωριστές διαδρομές στην Ευρώπη.

Όπως ανακοινώθηκε σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου οι υποψήφιοι θα επιλεγούν από την Επιτροπή βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων αξιολόγησης που παρατίθενται παρακάτω.

Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, εμβληματική πόλη της Ελληνικής Επανάστασης, συμμετέχει και σε αυτή την διαδικασία με την δέουσα βαρύτητα που προσδίδει ο τόπος ο οποίος έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε.

Βαθμολογούμενα κριτήρια επιλογής

Η ανάλυση και ο τρόπος υπολογισμού της βαθμολογίας κάθε κριτηρίου επιλογής, παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να υποβάλλουν έγγραφα που αποδεικνύουν τα μοριοδοτούμενα κριτήρια επιλογής στο e-mail: ierapolis2021@gmail.com εντός της καθορισθείσας προθεσμίας.

Τονίζεται ότι σε συνέντευξη θα κληθούν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή και πληρούν τα κριτήρια με χαρακτήρα on/off.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου στο τηλ.: 26313 60903 και στο e-mailierapolis2021@gmail.com.

 

Επιτροπή «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία»

Αρνητικά τα 150 δείγματα από το Nοσοκομείο Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr