ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣε ενιαίο ψηφοδέλτιο στην Β΄ ΕΛΜΕ καλεί η «Συμμετοχή»

Σε ενιαίο ψηφοδέλτιο στην Β΄ ΕΛΜΕ καλεί η «Συμμετοχή»

Σε ενιαίο ψηφοδέλτιο στην Β΄ ΕΛΜΕ καλεί η «Συμμετοχή»

Στη συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου στην Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καλεί η παράταξη «Συμμετοχή» επισημαίνοντας ότι έτσι θα ξεπεραστούν λειτουργικά προβλήματα του συνδικάτου και κυρίως θα δίνεται καλύτερα η δυνατότητα έτσι σε άτομα με διάθεση για προσφορά να συνεισφέρουν:«Τα περιθώρια για παραταξιακή λογική στην ΕΛΜΕ στενεύουν

Το παρόν κάλεσμα – ανακοίνωση μπορεί αρχικά να μην φαίνεται κάτι καινούργιο, όμως οι συνθήκες που λειτούργησε η Β’ ΕΛΜΕ την φετινή χρονιά, δυστυχώς μας δικαιώνουν.

Τα φαινόμενα της παρακμής, ξεκίνησαν από την απροθυμία των παρατάξεων και ευτυχώς όχι των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ να αναλάβουν την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών. Η απροθυμία την ανάληψη της ευθύνης για την διεξαγωγή των εκλογών συνεχίστηκε. Η απροθυμία αυτή για την ανάληψη των ευθυνών που έχουν όσες παρατάξεις θέτουν υποψηφιότητα στην ΕΛΜΕ συνεχίστηκε και κατά την συγκρότηση του ΔΣ. Με δυσκολία συγκροτήθηκε το ΔΣ. Όμως το μεγάλο θέμα είναι το πόσο επηρεάζεται αυτή καθ’ αυτή η λειτουργία της ΕΛΜΕ. Είναι δυνατόν το συμβούλιο πέρα από την απροθυμία ανάληψης της προεδρίας, να λειτουργεί με 8 άτομα σχεδόν εξ αρχής αντί για τα 9 εκλεγμένα μέλη του; Ακόμη χειρότερα στις συνεδριάσεις του ΔΣ τα 8 άτομα ήταν σπάνια όλα παρόντα! Ακόμη πιο τραγικό δείγμα της κατάστασης είναι το γεγονός, ότι ενώ στις συνεδριάσεις υπήρχε προθυμία για αγωνιστικές εξαγγελίες για πραγματοποίηση δράσεων, στην πράξη κάποιοι από τους προτείνοντες και ψηφίζοντες τις δράσεις απείχαν από την υλοποίηση τους. Πόσο μάλλον όταν στο ίδιο το προεδρείο στις περισσότερες των δράσεων δεν ήταν πλήρες.

Συνάδελφοι, είναι ορατό πλέον οτι οι παρατάξεις δεν μπορούν από μόνες τους να επανδρώσουν επαρκώς το ΔΣ της ΕΛΜΕ. Έχει νόημα λοιπόν το πόσα άτομα θα συμπεριλάβουμε στο Α ή Β ψηφοδέλτιο την στιγμή που δεν υπάρχουν πρόθυμα άτομα για να συμμετέχουν στο ΔΣ και στις δράσεις της ΕΛΜΕ τυπικά και ουσιαστικά;

Όπως έχουμε ξαναπεί κάθε παράταξη έχει άτομα ικανά που μπορούν να βοηθήσουν. Δυστυχώς η παραταξιακή δομή των εκλογών, δεν τους επιτρέπουν να εκλεγούν ή κι αν εκλεγούν να προσφέρουν, αν και υπάρχει γενική αποδοχή στο πρόσωπο τους.

Συνεπώς, για το καλό της ΕΛΜΕ, του κλάδου και των σχολείων, καλούμε όλους τους συναδέλφους που έχουν διάθεση προσφοράς, είτε συμμετείχαν σε ψηφοδέλτιο παράταξης είτε όχι, να στηρίξουν την προσπάθεια καθόδου ενιαίου ψηφοδελτίου, ευρείας αποδοχής».

Στο Καινούριο ο υπερτυχερός του Τζόκερ – Κερδίζει 4.149.788 ευρώ!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr