ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΤζούλια Νόβα: Γέννησα στο σπίτι γιατί φοβόμουν στο νοσοκομείο, μου προκαλούσε στρες

Τζούλια Νόβα: Γέννησα στο σπίτι γιατί φοβόμουν στο νοσοκομείο, μου προκαλούσε στρες

Τζούλια Νόβα: Γέννησα στο σπίτι γιατί φοβόμουν στο νοσοκομείο, μου προκαλούσε στρες

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» για τις πρώτες γιορτές στο σπίτι με το μωρό, για το πώς άλλαξε η καθημερινότητά της, αλλά και για την απόφαση να γεννήσει στο σπίτι.

«Τις πρώτες μέρες ήταν σκέτη τρέλα με το μωρό. Γενικά τα βράδια κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο, παρά μόνο κάποιες μέρες που μας έχει κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Για την απόφασή της να γεννήσει στο σπίτι, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Νομίζω πως και δεύτερη φορά να έκανα παιδάκι στο σπίτι θα το έκανα.

Όλο το σκηνικό ήταν οικείο. Πιο πολύ φοβόμουν το νοσοκομείο, μου προκαλούσε μεγάλο στρες. Με έπιασαν πόνοι τα ξημερώματα, έσπασαν τα νερά, δεν το πίστευα.

Ξύπνησα τον άντρα μου, αντί να πανικοβληθώ ήμουν πολύ ήρεμη. Του είπα “νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, ότι μου έσπασαν τα νερά”».

«Ο Μιχάλης ήταν σε όλη τη διαδικασία δίπλα μου. Στους πόνους τον κρατούσα από τα χέρια και τον τραβούσα τον καημένο. Η μαία ήρθε αμέσως στο σπίτι μου. Ο ερχομός του μωρού με ηρέμησε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε το όνομα της μικρής, η οποία θα λέγεται Βάιρα. Είναι ένα όνομα που φανερώνει δυναμικότητα και ταιριάζει με το ζώδιο της μικρής, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsit.gr

“Gogos little creations”: Χειροποίητες δημιουργίες για μωρά που εντυπωσιάζουν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr