ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου στέκεται στα πόδια της – Συγκίνηση στη Μύκονο μετά το άνοιγμα των καταστημάτων

Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου στέκεται στα πόδια της – Συγκίνηση στη Μύκονο μετά το άνοιγμα των καταστημάτων

Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου στέκεται στα πόδια της – Συγκίνηση στη Μύκονο μετά το άνοιγμα των καταστημάτων

Περίπου τρεις μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε την ζωή του στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο που είχε με τη νέα του Ferrari στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού το μοιραίο απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου, αν και περνά δύσκολα είναι δυνατή και προσπαθεί να συνεχίσει την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της.

Το τελευταίο διάστημα εκτός από τον πόνο της απώλειας και τα τραύματα στα πόδια, απόρροια του ατυχήματος, είχε να αντιμετωπίσει και την γραφειοκρατία ώστε τα τρία καταστήματα ενδυμάτων που δημιούργησε ο αγαπημένος της Τζώρτζης στην Μύκονο, το Jorjy, το Alchemist και το Room, να λειτουργήσουν ξανά.

Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, πριν από λίγες ημέρες κατόρθωσε να περπατήσει ξανά -στο 40ήμερο μνημόσυνο ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι- ενώ με την πολύτιμη στήριξη συγγενών, φίλων και συνεργατών κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος και τις δυσκολίες ώστε τα μαγαζιά να μπορέσουν να ανοίξουν και πάλι.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο κατάστημα Jorjy όπου συνάντησε την Αθηνά Κοντοπάνου. Εκείνη καθισμένη στην θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Τζώρτζης έξω από το μαγαζί και η φωτογραφία του τοποθετημένη δίπλα στο ταμείο. Κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι τους η Αθηνά αποκάλυψε off camera πως βιώνει ένα τεράστιο κενό και πως αυτό που την “γεμίζει” είναι το μεγάλωμα του παιδιού τους.

Πηγή: enikos.gr

Ηπατίτιδα σε παιδιά – Πρόεδρος ΕΟΔΥ: Πιθανό κρούσμα στην Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →