
Αρκετοί ειρωνευόταν την παράμετρο ότι κατάγεται από την ορεινή Ναυπακτία ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζωρτζ Τσούνης.
Μόνο που ήρθε στην Ναύπακτο αυτές τις μέρες και όχι μόνο βρήκε τον Ιερόθεο, τον δήμαρχο κ. Γκίζα και φορείς αλλά έκανε κανονικό… προμόσιον στο πακέτο που διαθέτει η περιοχή, με αιχμή φυσικά το twitter.Οι δύο πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις του είναι δύο: εκείνη που είναι βέβαιο ότι θα φέρει τουρισμό στην Ναύπακτο από το κάστρο όπου κάνει ανοιχτή διαφήμιση γράφοντας “μεγάλη επίσκεψη στο Κάστρο της Ναυπάκτου, με θέα το πανέμορφο ενετικό λιμάνι. Ένα από τα καλύτερα διατηρημένα δείγματα μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής φρουρίου στην Ελλάδα και ένας ακόμη λόγος για να επισκεφτείτε αυτήν την απίστευτη χώρα με τόσο πλούσια ιστορία και αξέχαστη ομορφιά”!
Great visit to the Castle of Nafpaktos, overlooking the beautiful Venetian port. One of the best preserved examples of medieval fortress architecture in Greece and one more reason to visit this incredible country with such a rich history and unforgettable beauty. pic.twitter.com/9i3puDmM7S
— George J. Tsunis (@USAmbassadorGR) June 4, 2022
Had a great meeting in beautiful Nafpaktos with Governor Nektarios Farmakis @pde_rwg. We discussed ways to further strengthen 🇺🇸🇬🇷 cooperation in Western Greece where U.S. investment opportunities abound especially in tech and tourism. pic.twitter.com/bbjUeX6Xgs
— George J. Tsunis (@USAmbassadorGR) June 4, 2022
Και, φυσικά, εκείνη με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, τον οποίο περιγράφει ως “Κυβερνήτη” που είναι το αμερικάνικο αντίστοιχο. “Μεγάλη(!) συνάντηση στην όμορφη Ναύπακτο με τον Κυβερνήτη Νεκτάριο Φαρμάκη. Συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας στη Δυτική Ελλάδα, όπου οι επενδυτικές ευκαιρίες των ΗΠΑ αφθονούν ιδιαίτερα στην τεχνολογία και τον τουρισμό”.
Δεν πήγε κι άσχημα όλο αυτό, πρέπει να το παραδεχθούμε.
Γ.Σ.
Μαρία Μπονίκου: Έτσι τη σκότωσε ο γιος της – Τι ανέφερε στην ομολογία του