ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαTζένη Σκεπετάρη: Η πρώτη γυναίκα ομοσπονδιακή προπονήτρια του Ολυμπιακού ταεκβοντό έχει καταγωγή από το Αγρίνιο

Tζένη Σκεπετάρη: Η πρώτη γυναίκα ομοσπονδιακή προπονήτρια του Ολυμπιακού ταεκβοντό έχει καταγωγή από το Αγρίνιο

Tζένη Σκεπετάρη: Η πρώτη γυναίκα ομοσπονδιακή προπονήτρια του Ολυμπιακού ταεκβοντό έχει καταγωγή από το Αγρίνιο

Η Τζένη Σκεπετάρη είναι η πρώτη γυναίκα ομοσπονδιακή προπονήτρια του Ολυμπιακού ταεκβοντό. Η Head Coach του ΑΣ ΓΑΙΑ Αλίμου επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) για τη θέση της ομοσπονδιακής προπονήτριας εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 που θα γίνει στο Χέλσινγκμποργκ της Σουηδίας το διάστημα 5-8 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Μοναδική τιμητική διάκριση για τον Αθλητικό Σύλλογο ΓΑΙΑ Αλίμου και την Head Coach του συλλόγου μας,  Τζένη Σκεπετάρη η οποία επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό ως ομοσπονδιακή προπονήτρια της ελληνικής ομάδας που βρίσκεται ήδη στο Χέλσινμποργκ της Σουηδίας, προκειμένου να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 (5-8 Σεπτεμβρίου). Στο αγωνιστικό μέρος, τον ΑΣ ΓΑΙΑ Αλίμου, θα εκπροσωπήσει ο ”χάλκινος” πρωταθλητής Ευρώπης του 2017 στην Κύπρο, Σταύρος Τσιπούνης, που θ` αγωνιστεί στην κατηγορία των -74 ετών».

Η Τζένη Σκεπετάρη αναφερόμενη στην επιλογή της από την ΕΛΟΤ δήλωσε: «Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ταεκβοντό που μου ανέθεσε μια τόσο σημαντική θέση σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση όπως είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό U21. Ζητούμενο για μένα ήταν η παρουσία αθλητών και αθλητριών της Γαίας Αλίμου στις εθνικές ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και η άξια εκπροσώπηση τόσο του ίδιου του συλλόγου όσο και της Ελλάδας. Τα τελευταία 10 συνεχόμενα χρόνια ο σύλλογός μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της πανελλήνιας κατάταξης συλλόγων με συμμετοχές – διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις και αθλητή στην προολυμπιακή ομάδα με την υψηλότερη παγκόσμια κατάταξη.

»Αυτό που προέχει πάντα είναι η ελληνική σημαία να κυματίζει στον υψηλότερο ιστό, για λογαριασμό οποιουδήποτε εκπροσώπου του ελληνικού ταεκβοντό (αλλά και του ελληνικού αθλητισμού συνολικά). Είναι μεγάλη συγκίνηση να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μου ως η πρώτη γυναίκα ομοσπονδιακή προπονήτρια ταεκβοντό. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές της εθνικής μας ομάδας και σε ολόκληρη την αποστολή».

zougla.gr

ΕΣΚΑΒΔΕ: Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων σε Α’ και Β’ κατηγορίες ανδρών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ