Τζένη Μελιτά: “Έδωσα 80 ευρώ για να ντυθώ μπρόκολο και όλοι οι άλλοι ήταν σαν να παίζουν στα “Μάτια Ερμητικά Κλειστά”

“Σου έχει τύχει να σε καλέσουν σε πάρτι, να πας ντυμένος, να έχεις κάνει την υπερπαραγωγή σου και να μην είναι οι άλλοι ντυμένοι και…

melita1803-1

“Σου έχει τύχει να σε καλέσουν σε πάρτι, να πας ντυμένος, να έχεις κάνει την υπερπαραγωγή σου και να μην είναι οι άλλοι ντυμένοι και να ξεφτιλιστείς;” ρώτησε η Τζένη Μελιτά.

Ο Φώτη Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά εξέφρασαν την άποψή τους για τις Απόκριες και αν είναι ωραίο αυτές τις ημέρες να μεταμφιέζεσαι. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μία «τραυματική» της εμπειρία όταν μεταμφιέστηκε σε μπρόκολο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μην πιστεύει αυτό που άκουγε.

«Σου έχει τύχει να σε καλέσουν σε πάρτι, να πας ντυμένος, να έχεις κάνει την υπερπαραγωγή σου και να μην είναι οι άλλοι ντυμένοι και να ξεφτιλιστείς; Μου έχει τύχει. Σου το λέω αλήθεια ότι έχω καταξοδεύτηκα, έδωσα 80 ευρώ και ντύθηκα μπρόκολο. Πολύ ωραία στολή, είχα εδώ και τα κοτσάνια μου και ήμουν κούκλα και ήμουν μόνη ντυμένη μπρόκολο. Ήταν χάλια γιατί οι άλλοι είχαν κάνει τα πολύ απλά με μία μασκούλα. Όλοι ήταν ντυμένοι σαν να παίζουν στα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» κι εγώ ήμουν ντυμένη μπρόκολο. Ήταν άλλο το θέμα» περιέγραψε η Τζένη Μελιτά.

«Είναι πολύ τραυματική εμπειρία για εσένα οι Απόκριες. Σε λυπάμαι και το παίρνω πίσω» είπε γελώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Πηγή: zappit.gr