ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΤύρναβος: Πέντε οι τραυματίες από έκρηξη σε καζάνι αποστακτηρίου

Τύρναβος: Πέντε οι τραυματίες από έκρηξη σε καζάνι αποστακτηρίου

Τύρναβος: Πέντε οι τραυματίες από έκρηξη σε καζάνι αποστακτηρίου

Πέντε είναι τελικά οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν στον Τύρναβο όταν εξερράγη καζάνι αποστακτηρίου. Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ένας εργαζόμενος του αποστακτηρίου στον Τύρναβο υπέστη ελαφρά εγκαύματα και οι άλλοι τέσσερις αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των αναθυμιάσεων που εισέπνευσαν.

Στο σημείο της έκρηξης, στις εγκαταστάσεις του αποστακτηρίου στο ύψος του 7ου χλμ. Τυρνάβου – Λάρισας, έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής.

Δώδεκα άνδρες με τέσσερα οχήματα έσβησαν τις τελευταίες εστίες της φωτιάς που προκλήθηκε εξαιτίας της έκρηξης, προτού οι φλόγες να επεκταθούν και σε άλλους χώρους της επιχείρησης.

Παράλληλα, στον τόπο του συμβάντος έφτασαν ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους πέντε τραυματίες αρχικά στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λάρισας.

Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Να σημειωθεί ότι αρχικά είχε αναφερθεί ότι οι τραυματίες από την έκρηξη ήταν οκτώ.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / φωτογραφίες: thessaliatv.gr

Φεύγει από το “τιμόνι” ο Πάνος Παπαδόπουλος – Αλλαγή σκυτάλης στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr