ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΤσούνης – Μητσοτάκης: Ραντεβού στη Ναύπακτο…

Τσούνης – Μητσοτάκης: Ραντεβού στη Ναύπακτο…

Τσούνης – Μητσοτάκης: Ραντεβού στη Ναύπακτο…

Τσούνης – Μητσοτάκης : Ραντεβού στη Ναύπακτο…

Ο George Tsunis, από την πρώτη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η τοποθέτησή του στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, έγινε άτυπα επίτιμος δημότης της Ναυπακτίας από την οποία κατάγεται.

Οι επισκέψεις του στην περιοχή στη διάρκεια του καλοκαιριού και η υποδοχή του από τον κόσμο τον έκανε de facto επίτιμο δημότη Ναυπακτίας. Τώρα θα γίνει και τυπικά από το Δήμο Ναυπακτίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ναυμαχία της Ναυπάκτου.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι δεν αποκλείεται από τη στιγμή που οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο απόγειό τους, παρών στην ανακήρυξη του George Tsunis και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εξάλλου, οι φετινές εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου είναι και προεκλογικές. Όποτε αν το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού το επιτρέψει, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο συμβολισμός της ιστορικής Ναυπακτίας της Ναυπάκτου ενδείκνυται έτσι ώστε ο Πρωθυπουργός να εκπέμψει ανάλογα μηνύματα γεωπολιτικής σημασίας για την αναγκαιότητα η Δύση να έχει αραγές μέτωπο στις προκλήσεις του σήμερα, είτε αυτές προέρχονται από τη Ρωσία, είτε από οποιοδήποτε άλλο, όπως η Τουρκία, ασπάζεται τον αναθεωρητισμό.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Έχουμε αποδεχθεί φθορές και καταστροφές ως κανόνα στο δημόσιο χώρο;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ