ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑ. Τσίπρας: “Δεσμευόμαστε πως τα τρία μεγάλα φράγματα της Αιτωλοακαρνανίας θα παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο”

Α. Τσίπρας: “Δεσμευόμαστε πως τα τρία μεγάλα φράγματα της Αιτωλοακαρνανίας θα παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο”

Α. Τσίπρας: “Δεσμευόμαστε πως τα τρία μεγάλα φράγματα της Αιτωλοακαρνανίας θα παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο”

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ η ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

 

Το Παπαστράτειο Μέγαρο ήταν κατάμεστο από νωρίς ενώ πλήθος κόσμου περίμενε έξω απ΄ αυτό για να παρακολουθήσει από κοντά την ομιλία του κ. Τσίπρα.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Γαλατάς, που κάλεσε στο βήμα τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας μεταξύ άλλων τόνισε πως ζητά στις επόμενες εκλογές ψήφο αυτοδυναμίας, έτσι ώστε η Ελλάδα να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά.  Επίσης αναφέρθηκε και στην καταστροφολογία, όπως την χαρακτήρισε, από πλευράς Νέας Δημοκρατίας: “Πετροβολούν το πρόγραμμά μας, της Θεσσαλονίκης, επειδή είναι η ελπίδα του κόσμου. Εμείς τους απαντάμε εδώ από το Αγρίνιο. Ας συνεχίσουν να ονειρεύονται”!

Στη συνέχεια ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε θέματα που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία, όπως για παράδειγμα την ιδιωτικοποίηση υδροηλεκτρικών φραγμάτων.

Συγκεκριμένα ανέφερε για το θέμα: “Δεσμευόμαστε πως τα τρία μεγάλα φράγματα της Αιτωλοακαρνανίας, αυτά των Κρεμαστών, του Καστρακίου και του Στράτου θα παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο και δεν θα ιδιωτικοποιηθούν μέσω του ΤΑΙΠΕΔ”.

Περισσότερες φωτογραφίες, αλλά και αποσπάσματα της ομιλίας του για τοπικά και όχι μόνο θέματα, στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Συνείδηση”.

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ