ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Τσιόδρας, η Λινού και τα σενάρια που ακούγαμε…

Ο Τσιόδρας, η Λινού και τα σενάρια που ακούγαμε…

Ο Τσιόδρας, η Λινού και τα σενάρια που ακούγαμε…

Δεν έχουν περάσει και τόσοι πολλοί μήνες από τότε που οι τηλεοράσεις μας γέμιζαν με απολογισμούς για τους αριθμούς της πανδημίας.  Ο διακεκριμένος γιατρός Σωτήρης Τσιόδρας είχε μπει μπροστά, μαζί με τον Χαρδαλιά από τα μέρη μας και μερικούς ακόμα, για να γίνουν στο τέλος …κιμάς στην μηχανή όλων των “επιστημόνων” που ήξεραν την κρυμμένη αλήθεια!

Τα συμφέροντα που ήθελαν να μας κάνουν δούλους και να μας αλλάξουν το DNA! Πρωταγωνιστές στην παράνοια κι κάποιοι επιστήμονες, ακόμη και πλούσιοι παράγοντες της δημιουργίας ζωής.
Βασικός άξονας τότε της… ψαγμένης σκέψης ήταν πως τον Τσιόδρα ή τον καθηγητή Βασιλακόπουλο- που επίσης είχε διαλέξει να μην κρυφτεί όπως άλλοι-θα τους περίμενε μια θέση στο επικρατείας του Μητσοτάκη όταν θα ερχόταν η ώρα! Τελικά ανακοινώθηκαν τα επικρατείας και οι ανωτέρω έμειναν στην επιστήμη τους και στην μάχη στα νοσοκομεία τους!
Αντίθετα, εκείνες τις περίεργες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας είχε εκτιμήσει ότι όλα πάνε στραβά κι ότι χρειάζεται ένας υπουργός Υγείας κοινής αποδοχής. Είχε μάλιστα προτείνει την Αθήνα Λινού, καθηγήτρια ιατρικής με εμπειρία στην επιδημιολογία.
Ε, δεν θα το πιστέψει κάποιος αλλά η κ.Λινού κατεβαίνει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Και στις δύο περιπτώσεις, οι τότε λαλίστατοι στα δίκτυα τώρα σώπασαν, δεν έχουν βγάλει τσιμουδιά!
Και τι να πουν όταν τα σενάριά τους για μια ακόμη φορά αποδείχθηκαν… καμένα;
Υ.Γ. Πρόσφατα ο καθηγητής αστροφυσικής κ. Νανόπουλος είχε πει ότι όταν είχε αρχίσει να κερδίσει έδαφος ο ναζισμός στην Γερμανία κάπου 100 Γερμανοί φυσικοί είχαν μαζευτεί και είχαν γράψει μια εργασία όπου δήθεν αποδείκνυαν ότι η Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν ήταν λάθος! Η αιτία ήταν η εβραϊκή καταγωγή του μεγάλου φυσικού.
Η αντιεπιστημονική παλαβομάρα παρασυρμένη από τον λαϊκισμό δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Έχει εμφανιστεί σε όλες τις κακές περιόδους της Ιστορίας.

Εφημερίδα Συνείδηση

Καλοκαίρι: Θα είναι το θερμότερο όλων των εποχών αυτό που έρχεται; – Τι απαντούν Ευθύμιος Λέκκας και Πρόδρομος Ζάνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ