ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤσιόδρας: 13 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα – Δυο νεκροί – 150 στο σύνολο

Τσιόδρας: 13 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα – Δυο νεκροί – 150 στο σύνολο

Τσιόδρας: 13 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα – Δυο νεκροί – 150 στο σύνολο

Ο Σωτήρης Τσιόδρας κλείνει σήμερα έναν κύκλο καθημερινής ενημέρωσης για τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα αφού από την Δευτέρα όλα αλλάζουν. Ο κ. Τσιόδρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Κρεμαστινού που έφυγε από κορονοϊό.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας πιστός και σήμερα στο καθημερινό ραντεβού του μας ενημερώνει για τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

13 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Τα κρούσματα στο σύνολο φτάνουν τα 2.691. Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε και δυο νέους θανάτους ανάμεσα στους οποίους και τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού. Στο σύνολο οι νεκροί από κορονοϊό φτάνουν τους 150.

Αναφερόμενος στα τεστ αντισωμάτων ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε ότι όσο αυξάνει το ποσοστό αυτών που νοσούν τόσο αυξάνει και το ποσοστό επιτυχίας των τεστ αντισωμάτων. Και γι’ αυτό μελέτες αντισωμάτων θα χρησιμοποιηθούν για επιδημιολογικούς σκοπούς στην χώρα μας.

Είπε ακόμα ότι σύμφωνα με μελέτη που έγινε στη Νέα Υόρκη άνθρωποι με αντισώματα θα εμφανίζουν κάποιου είδους ανοσία στον ιό.

Αναφερόμενος στο Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ για δεύτερο κύμα του ιού το καλοκαίρι ο κ. Τσιόδρας είπε ότι η επίδραση του καλοκαιριού στον ιό δεν θα είναι από μόνη της ικανή για τον μηδενισμό του ιού.

Την ενημέρωση ξεκίνησε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού.

Από την Δευτέρα 11 Μαΐου όλα αλλάζουν. Το επόμενο διάστημα η ενημέρωση θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Καθημερινά πάντως θα εκδίδονται γραπτές ανακοινώσεις και θα γίνονται έκτακτες ή και καθημερινές ενημερώσεις αν παραστεί ανάγκη.

newsit.gr

Ξεκίνησαν από τον Μάρτιο και συνεχίζονται οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση κουνουπιών στη Δυτική Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr