Τσιμτσιλή: “Παρόλο που είμαι 15 χρόνια στο μονοπάτι της θετικής σκέψης, δεν καταφέρνω να το πρεσβεύω όταν εκνευριστώ

Την Κατερίνα Σαλάκα, η οποία από ξεναγός έχει γίνει Tik Toker και μεταδίδει θετική σκέψη, φιλοξένησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day. Η παρουσιάστρια μίλησε…

tsimtsili1803

Την Κατερίνα Σαλάκα, η οποία από ξεναγός έχει γίνει Tik Toker και μεταδίδει θετική σκέψη, φιλοξένησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day. Η παρουσιάστρια μίλησε για το γεγονός ότι κάνει NLP και αναρωτήθηκε πως μπορείς να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο στο μονοπάτι της θετικής σκέψης.

«Είμαστε στο ίδιο μήκος και μου αρέσει. Αυτό που εισπράττω από εσένα είναι ότι είσαι μέσα στη μαρμίτα του NLP με τη θετική ενέργεια. Αυτό πώς το αντιμετωπίζεις όταν υπάρχουν εξωτερικά ερεθίσματα και το χάνεις; Γιατί κι εγώ είμαι γύρω στα 15 χρόνια στο μονοπάτι της θετικής σκέψης και δεν καταφέρνω όταν στενοχωρηθώ και εκνευριστώ να το πρεσβεύω πάντα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε παρακάτω:

«Όλοι αυτοί που θέλουν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τη θετική σκέψη, βάζουν κάποιους στόχους σχεδόν άπιαστους. Δηλαδή, είμαι η σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, γίνομαι εμίρης του Κατάρ και έχω δέκα Porsche. Όχι ότι δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε, αλλά όταν βάζεις ένα στόχο οριακά άπιαστο είναι σαν να θέλεις να απογοητευτείς από αυτό».

Πηγή: zappit.gr