ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΤσιάρας σε δικηγόρους και δικαστές: “Προσέχετε για να μας έχετε”!

Τσιάρας σε δικηγόρους και δικαστές: “Προσέχετε για να μας έχετε”!

Τσιάρας σε δικηγόρους και δικαστές: “Προσέχετε για να μας έχετε”!

Τσιάρας σε δικηγόρους και δικαστές: “Προσέχετε για να μας έχετε”!

Δεν άφησε την ευκαιρία να ρίξει και το… προεκλογικό του ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας στη συνάντησή του με δικαστές και δικηγόρους στα γραφεία του δικηγορικούς συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου.

Όντας γιατρός ο ίδιος και όχι νομικός, γνωρίζει ότι πολλοί από τον χώρο βλέπουν με σκεπτικισμό την υπουργεία του από τότε ακόμη που ανέλαβε. Όμως έχει αποκτήσει πλέον την… ευελιξία να προσπερνά με χιούμορ τα δύσκολα σχόλια από τον κλάδο.

Έτσι, νωρίτερα κι ενώ έμπαινε μέσα στα γραφεία του Δ.Σ., κάποιος από τους παριστάμενους του είπε ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και οι δικηγόροι έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Οπότε ο κ. Τσιάρας απάντησε ότι “δεν μπορείτε να πείτε, η συγκεκριμένη διακυβέρνηση είναι πιο κοντά από κάθε άλλη στους νομικούς επιστήμονες”.

Όταν, λοιπόν, είδε ότι ο συνομιλητής τους δεν το αρνήθηκε αυτό, ο υπουργός το πήγε ένα ακόμη… προεκλογικό βήμα παραπέρα λέγοντας: “Γι’ αυτό τώρα το επόμενο διάστημα… προσέχετε για να μας έχετε”!

Σαφής ο υπαινιγμός για τις επερχόμενες εκλογές. Περίπου σαν να έλεγε “κανονίστε τι θα ψηφίσετε, αν θέλετε εμάς ή άλλους”…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η επαναδιαπραγμάτευση είναι φετίχ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ