Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα - Νεκρός ο οδηγός της μηχανής, ήταν ειδικός φρουρός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο, ανάμεσα σε ενα λεωφορείο και μια μηχανή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο αναβάτης.

7b4da12f0f4a477fa2a4955c1e2448c5

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο, ανάμεσα σε ένα λεωφορείο και μια μηχανή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο αναβάτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός αμέσως μετά το τροχαίο όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για νεαρό ειδικό φρουρό.

Το τροχαίο συνέβη όταν λίγο πριν τις 6:00 το λεωφορείο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα. Ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Διεκόπη η κυκλοφορία

Αστυνομικοί της Τροχαίας προχώρησαν σε διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου, στη συμβολή με την Βασ. Όλγας προκειμένου να διενεργηθεί προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού, να απομακρυνθούν τα οχήματα και να καθαριστεί ο χώρος.

Δείτε το βίντεο εδώ:

thetoc.gr

«Προσωπικός Βοηθός»: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής ατόμων με αναπηρία