ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤροφή… στους συνωμοσιολόγους τα κρούσματα της Αιτωλοακαρνανίας!

Τροφή… στους συνωμοσιολόγους τα κρούσματα της Αιτωλοακαρνανίας!

Τροφή… στους συνωμοσιολόγους τα κρούσματα της Αιτωλοακαρνανίας!

Δύο νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία, από τον ΕΟΔΥ.

Τα τοπικά ΜΜΕ ωστόσο και κατ’ επέκταση οι πολίτες, συνεχίζουν να κινούνται στο… σκοτάδι καθώς δεν δίδονται στη δημοσιότητα με σαφήνεια στοιχεία. Δηλαδή περιοχές, φύλο, ηλικία ακόμα και η περιοχή όπου διενεργήθηκε το τεστ. Γι αυτό μέχρι στιγμής συνήθως “χρεώνονται” κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία.

Κι όλα αυτά βέβαια λίγες ώρες μετά το χθεσινό φιάσκο με τα κρούσματα στο Μεσολόγγι, όταν το πρωί τρία άτομα παρουσιάζονταν θετικά στον ιό και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκαν με επίσημη ενημέρωση του Νοσοκομείου, αρνητικά.

Για το λόγο αυτό υπήρξαν δεκάδες αρνητικά σχόλια από πολίτες -τραβηγμένα βέβαια σε αρκετές περιπτώσεις- αναφορικά με την αξιοπιστία των Μέσων Ενημέρωσης, όπου απλά οι δημοσιογράφοι μετέφεραν τις πληροφορίες που υπήρχαν, από στελέχη της υγείας. Αν όμως σύντομα δεν αλλάξουν τακτική οι υπεύθυνοι και με τις πιθανότητες τις αμέσως επόμενες ημέρες τα κρούσματα να αυξηθούν και στην Αιτωλοακαρνανία, η μπάλα είναι το μόνο σίγουρο ότι θα χαθεί… Και μετά άντε να πείσεις τους δύσπιστους και τους συνωμοσιολόγους που κάτι τέτοια περιμένουν για να πουν τα δικά τους!

Σε ότι αφορά τώρα τα σημερινά δύο κρούσματα μάλλον πρέπει να πιθανολογήσουμε, πράγμα βέβαια επικίνδυνο. Το ένα πιθανώς αφορά την 69χρονη που βγήκε θετική χθες στο νοσοκομείο Αγρινίου, η οποία ωστόσο δεν βρισκόταν στη χθεσινή λίστα και το δεύτερο επίσης γυναίκα στο Αγρίνιο η οποία έκανε σε ιδιωτική κλινική τεστ το οποίο βγήκε θετικό στον κορονοϊό. Όλα αυτά βέβαια σε ανεπίσημο επίπεδο.

Φημολογία και πληροφορίες καφενείου των τελευταίων ωρών δεν είναι δυνατόν να υιοθετηθούν από το sinidisi.gr αν δεν διασταυρωθούν και αν δεν υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Που μάλλον -δυστυχώς- δεν θα υπάρξει…

Δύο κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr