ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΤροχαίο – Ιόνια Οδός: Με δύο ραγισμένα πλευρά τη γλίτωσε ο πρώην δήμαρχος Αστακού – Τι αναφέρει για την αιτία

Τροχαίο – Ιόνια Οδός: Με δύο ραγισμένα πλευρά τη γλίτωσε ο πρώην δήμαρχος Αστακού – Τι αναφέρει για την αιτία

Τροχαίο – Ιόνια Οδός: Με δύο ραγισμένα πλευρά τη γλίτωσε ο πρώην δήμαρχος Αστακού – Τι αναφέρει για την αιτία

Ο πρώην δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος ήταν ο οδηγός του οχήματος που βγήκε από την πορεία του στην Ιόνια Οδό και κατέληξε με σφοδρότητα τις προστατευτικές μπάρες.

Γλίτωσε, ωστόσο, τα χειρότερα. Ο ίδιος γνωστοποιεί το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφοντας κάτω από ποιες συνθήκες το αυτοκίνητό του άρχισε να “παίρνει επί τόπου στροφές”.

Η κατάληξη για το γιατρό στο επάγγελμα, ήταν να ραγίσει δύο πλευρά ενώ το αυτοκίνητό του, όπως σημειώνει, διαλύθηκε εντελώς.

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή του στην ομάδα ΒΕΛΟΥΤΣΑ ο Παναγιώτης Στάικος:

“Οι ασυνείδητοι της Ιόνιας Οδού μετά την ανηφόρα της Γαβρολιμνης, όταν άρχιζε η κατηφόρα είχαν τοποθετήσει στην ΛΕΑ κορύνες, δυο από τις οποίες είχε πάρει ο άνεμος ή άλλο προπορευόμενο αυτοκίνητο και ξαφνικά βρέθηκα μπροστά τους με αποτέλεσμα να πατήσω κάποια και το αυτοκίνητο να παίρνει επί τόπου στροφές και να κτυπά ανεξέλεγκτα από το διαχωριστικό στηθαίο μέχρι τις εξωτερικές μπάρες, όπου και σταμάτησε.

Άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι και επειδή φορούσα την ζώνη ασφάλειας ραγίσαν και δυο πλευρά ,αλλά με βγάλανε ζωντανό από την πόρτα του συνοδηγού αφού η πόρτα του οδηγού είχε φρακάρει στην μπάρα .

Εάν δεν ήταν καλό το αυτοκίνητο για να με κρατήσει στον δρόμο ή δεν φορούσα ζώνη ασφαλείας ή έτρεχα πάνω από 110 χιλιόμετρα τώρα θα ήμουν στον άλλο κόσμο .

Το αυτοκίνητο βέβαια διαλύθηκε εντελώς”.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Τα εκλογικά κέντρα στην Αιτωλοακαρνανία για τις εσωκομματικές εκλογές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →