ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤρισάγιο από τους γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός (ΦΩΤΟ)

Τρισάγιο από τους γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός (ΦΩΤΟ)

Τρισάγιο από τους γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός (ΦΩΤΟ)

Xαϊδεύουν τις φωτογραφίες του, ανάβουν ένα κερί, ανάμεσα στα τόσα που υπάρχουν, τέσσερα χρόνια μετά τον άδικο χαμό του γιου τους. Οι γονείς του άτυχου σπουδαστή βρέθηκαν το απόγευμα στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του και τέλεσαν ένα τρισάγιο στη μνήμη του.

Το πρωί πιασμένοι χέρι-χέρι έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο των Ιωαννίνων προκειμένου να παραστούν στη δική 9 Κρητικών, συμφοιτητών του Βαγγέλη που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού, κατά μονας και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής. Είναι αυτοί που σύμφωνα με τη δικογραφία έκαναν μπόουλινγκ στο Βαγγέλη. Μέχρι τη στιγμή που εξαφανίστηκε και βρέθηκε νεκρός κοντά στη λίμνη.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του κάνει λόγο για δολοφονία και όχι για αυτοκτονία.

Οι κατηγορούμενοι δεν παρέστησαν στη δική και εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους. Αντικρούουν κάθε κατηγορία και δηλώνουν συγκλονισμένοι από την απώλεια του φίλου τους.

Λόγω έλλειψης βασικών μαρτύρων η δίκη αναβλήθηκε για τις 8 Απριλίου. Έξω από το δικαστήριο υπήρχαν αφίσες με τη φωτογραφία του Βαγγέλη που έγραφαν δολοφονήθηκε από λεβέντες.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr