ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣτις εκδηλώσεις στο Τρίκορφο Ναυπακτίας βρέθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (εικόνες)

Στις εκδηλώσεις στο Τρίκορφο Ναυπακτίας βρέθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (εικόνες)

Στις εκδηλώσεις στο Τρίκορφο Ναυπακτίας βρέθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (εικόνες)

Με μια θερμή υποδοχή από αγκαλιές και ζεστά λόγια υποδέχθηκαν ανήμερα του Αγίου Γεωργίου τον υποψήφιο στην Αιτωλοακαρνανία με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο στο Τρίκορφο Ναυπακτίας για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου. Αφού συνομίλησε με δεκάδες πολίτες, συμμετείχε στη γιορτή και στον χορό που είχε ξεκινήσει, ανταποδίδοντας τη ζέση με την οποία τον αντιμετώπισαν οι κάτοικοι.

Στις ευχές τους ώστε να τους εκπροσωπεί και στην επόμενη σύνθεση της Βουλής εκείνος απάντησε με τα ακόλουθα λόγια:

«Μου δίνετε δύναμη με την αγάπη και τη στήριξή σας. Σας δίνω τον λόγο μου ότι θα συνεχίσω με πίστη στις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ να δίνω τη μάχη για την αγαπημένη μας πατρίδα την Αιτωλοακαρνανία.

Γνωρίζετε καλά ότι σε όλη τη βουλευτική μου θητεία γύρισα πολλές φορές τον νομό. Συνομίλησα με κάθε συμπολίτη μας για όλα όσα απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία. Σχεδιάσαμε λύσεις και καταφέραμε μικρές και μεγάλες νίκες.

Θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ζητώ να πάρετε την υποψηφιότητά μου στα χέρια σας και να αγωνιστούμε για την Αιτωλοακαρνανία που μας αξίζει και την Ελλάδα που οραματιζόμαστε!»

Σχολείο: Τι είναι το «Πολλαπλό Βιβλίο» που θα εφαρμοστεί στις βαθμίδες εκπαίδευσης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ