ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤρίκαλα: Κάλυψαν με μπουφάν υπεράριθμους μαθητές σε σχολική εκδρομή (βίντεο)

Τρίκαλα: Κάλυψαν με μπουφάν υπεράριθμους μαθητές σε σχολική εκδρομή (βίντεο)

Τρίκαλα: Κάλυψαν με μπουφάν υπεράριθμους μαθητές σε σχολική εκδρομή (βίντεο)

Υπεράριθμο βρέθηκε σχολικό λεωφορείο του γυμνασίου Φαρκαδόνας Τρικάλων, το οποίο πραγματοποιούσε εκδρομή με τις εικόνες που έρχονται στο φως να δημιουργούν πολλαπλά ερωτήματα.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο πούλμαν και βρήκαν υπεράριθμους επιβαίνοντες με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί το δίπλωμα του οδηγού. Ο έλεγχος έγινε μετά από τηλέφωνο πατέρα μαθητή.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα που δημοσίευσε το MEGA, μαθητές κρύβουν παιδιά κάτω από καθίσματα και μπουφάν.

«Η αστυνομία πρώτα σταμάτησε για έλεγχο το ένα λεωφορείο, όπου εκεί βρέθηκαν τα δύο υπεράριθμα παιδιά, που κρύβονταν κάτω από τα καθίσματα. Όσο ωστόσο, κρατούσε η διαδικασία σε αυτό το λεωφορείο, ενημερώθηκε για τον έλεγχο τηλεφωνικά και ο οδηγός του δεύτερου, για να έχει τον νου του.

»Στη συνέχεια, τα πούλμαν επέστρεψαν στο γυμνάσιο της Φαρκαδόνας συνοδεία της αστυνομίας και εκεί βεβαιώθηκε η παράβαση και αφαιρέθηκε το δίπλωμα από τον οδηγό του πρώτου λεωφορείου», ανέφερε μητέρα μαθητή

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του σχολείου δίνει μια άλλη εκδοχή των πραγμάτων αμφισβητώντας τις εικόνες που «είδαν το φως» της δημοσιότητας και αρνούμενη ότι υπήρξαν παιδιά που κρυβόντουσαν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA, παραδέχεται ότι υπήρχαν δύο παιδιά υπεράριθμα, τα οποία έβαλε στο λεωφορείο για να συμμετέχουν στην εκδρομή στα Τρίκαλα, με τη σύμφωνη γνώμη, όπως λέει, του οδηγού επειδή… έκλαιγαν και τα λυπήθηκε.

«Στο γραφείο μου το πρωί, δύο παιδάκια ‘κυρία σας παρακαλώ, παρ’ τε μας κι εμάς’. Τελείωναν, Γ’ Γυμνασίου, έπαιρναν το απολυτήριο και το θεώρησα… να τα αφήσω πίσω… κάπως… καταλάβατε; ‘Κρίμα είναι’ λέω ‘κι αυτά, ας τα βάλω’. Λέω του οδηγού ‘να βάλω δύο παιδάκια που είναι παραπάνω; Πήρα και τον σταθμάρχη, μου λέει ‘βάλ’ τα, μήπως πού θα πάνε;’ λέει, ‘κοντά είναι’» είπε.

Γονείς όμως των μαθητών του γυμνασίου, ισχυρίζονται ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι κι ότι αυτά τα δύο παιδιά που βρέθηκαν υπεράριθμα δεν ήταν μαθητές του σχολείου, αλλά μεγαλύτερα και ότι η διευθύντρια χρησιμοποίησε το λεωφορείο της εκδρομής ως μεταφορικό μέσο για να επιστρέψει στο σπίτι της στα Τρίκαλα.

«Στην εκδρομή συμμετείχαν τα περισσότερα παιδιά του σχολείου. Τους συνόδεψαν οι περισσότεροι από τους καθηγητές και έφυγαν με δύο πούλμαν. Έφτασαν στα Τρίκαλα και εκεί κατέβηκε η διευθύντρια για να πάει στο σπίτι της.

Εκεί μένει. Λίγο πριν ξεκινήσουν οι υπόλοιποι για την επιστροφή, βρήκαν δύο μεγαλύτερα παιδιά που τώρα πάνε λύκειο, τα οποία ετοιμάζονταν να γυρίσουν στην Φαρκαδόνα με το ΚΤΕΛ και τους είπαν ότι μπορούν να επιστρέψουν με το λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές του γυμνασίου», λέει μητέρα μαθητή.

Σημειώνεται, ότι οι μαθητές προέρχονταν από το γυμνάσιο της Φαρκαδόνας, που ακόμη θρηνεί τις 7 ψυχές των παιδιών που χάθηκαν πριν 19 χρόνια στο πέταλο του Μαλιακού, πηγαίνοντας μια εκδρομή.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: ethnos.gr

Λαγκαδάς: Άνδρας χτυπάει με μανία σκύλο και αυτός ουρλιάζει από τον πόνο (βίντεο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ