ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤρίκαλα: 20χρονος διέρρευσε «ροζ βίντεο» στο διαδίκτυο 15χρονης πρώην σύντροφό του

Τρίκαλα: 20χρονος διέρρευσε «ροζ βίντεο» στο διαδίκτυο 15χρονης πρώην σύντροφό του

Τρίκαλα: 20χρονος διέρρευσε «ροζ βίντεο» στο διαδίκτυο 15χρονης πρώην σύντροφό του

20χρονος διέρρευσε στα social media “ροζ βίντεο” 15χρονης μαθήτριας, πρώην συντρόφου του. Αμετανόητος ο 20χρονος ενώ η 15χρονη έφτασε σε σημείο να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται μία 15χρονη μαθήτρια από τα Τρίκαλα, εξ αιτίας ενός ερωτικού βίντεο που είχε καταγράψει ο 20χρονος πρώην σύντροφός της και τις τελευταίες εβδομάδες το διέρρευσε στα social media διαπομπεύοντας το ανήλικο κορίτσι, παρά τις εκκλήσεις της μητέρας της!

Η μαθήτρια βιώνει έναν εφιάλτη και, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, έχει φτάσει στο σημείο να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της! Η μητέρα της ανήλικης προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, στα τέλη Οκτωβρίου, μέσω του δικηγόρου της. Όμως, αρχικά η διαδικασία δεν μπορούσε να προχωρήσει αφού δεν είχαν το βίντεο στην κατοχή τους. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες το υλικό διέρρευσε σε ακόμη περισσότερους χρήστες.

Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει στα χέρια και της μητέρας που το προσκόμισε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ως πειστήριο. Μάλιστα, προτού κινηθεί νομικά εναντίον του 20χρονου, η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας του έκανε έκκληση να αποσύρει το βίντεο, αλλά πήρε απαξιωτική απάντηση και ύβρεις για την κόρη της!

protothema.gr

Τουρίστες στην Αμφιλοχία καθάρισαν τα σκουπίδια στη μαρίνα (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr