ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤριήμερη γιορτή μπάσκετ στην «καρδιά» του Αγρινίου – Άρχισε το 3×3 National Τournament

Τριήμερη γιορτή μπάσκετ στην «καρδιά» του Αγρινίου – Άρχισε το 3×3 National Τournament

Τριήμερη γιορτή μπάσκετ στην «καρδιά» του Αγρινίου – Άρχισε το 3×3 National Τournament

Το 3×3 National Τournament που άρχισε την Παρασκευή στην Πάτρα και θα πραγματοποιηθεί  σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας και στο Αγρίνιο, στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου η διοργάνωση θα βρίσκεται επί τρείς συνολικά ημέρες!

Είναι μια πρωτότυπη αθλητική διοργάνωση για τα δεδομένα της περιοχής που πραγματοποιείται στην «καρδιά» του Αγρινίου, στην πλατεία Δημοκρατίας και η όψη που απέκτησε η πλατεία εξαιτίας της εν λόγω αθλητικής διοργάνωσης πραγματικά «άνοιξε την όρεξη» για… μπάσκετ σε πάρα πολλούς!

Ποιος εξάλλου δεν θα ήθελε να πετύχει ένα καλάθι, τρίποντο με λίγη καλή τύχη ή να επιδιώξει ένα lay up με ή χωρίς αντίπαλο, για να θυμηθεί τα παιδικά του χρόνια…

Μάλιστα, για το ιδιαίτερο αυτό αθλητικό γεγονός που «τράβηξε» ευχάριστα τα βλέμματα όλων όσων πέρασαν από την πλατεία Δημοκρατίας, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο και το μέλος του ΔΣ της Ε.Ο.Κ. Κώστα Μαρλαφέκα, ενώ επειδή η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα (την Παρασκευή) παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων Παναγιώτης Πετρόπουλος.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν, καταδεικνύοντας μέσα από τη συμμετοχή τους την σπουδαιότητα του αθλητισμού, κάτι που θέλει να αναδείξει και η διοργάνωση 3×3 National Τournament που διοργανώνει η GNC σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου.

Ιδιαίτερη αναφορά στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε σε μία νέα μπασκετική καινοτομία, το ένας εναντίον ενός , «1on1», ένα νέο είδος παιχνιδιού που ξεκίνησε από την αντίστοιχη διοργάνωση της Πάτρας, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κι έχει ως στόχο τα επόμενα χρόνια  να καταστεί μπασκετικό γεγονός σε όλη χώρα!

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους αθλητές και τις ομάδες που θα δημιουργήσουν, αλλά και γενικότερα, στο να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο 3×3 και να συμμετάσχουν σε ένα διαφορετικό και σύγχρονο αθλητικό γεγονός.

Η νικήτρια ομάδα σε κάθε μια από τις κατηγορίες, σε κάθε σταθμό του 3x3GR, προκρίνεται στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 23 – 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022, όπου θα αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα του 3×3 GR National Tour για κάθε κατηγορία.

Επιπλέον, η νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης στην κατηγορία MEN +18, θα κερδίσει ως έπαθλο την πρόκριση της στο WORLD TOUR PARIS 2022!

Μετά την «στάση» της διοργάνωσης στο Αγρίνιο, ο επόμενος σταθμός της θα είναι στο Αίγιο (Παρασκευή 15/07), στην παλαιά προβλήτα Φάρος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Αγρίνιο συμπληρώθηκαν μέχρι και την Κυριακή το βράδυ 10/7, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής για το Αίγιο έχουν προθεσμία μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ 14/7.

Παναιτωλικός: Ένας παλιός γνώριμος για την επίθεση

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ