ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤριχωνίδα: Προσπαθούν οι εθελοντές, δε βάζουν μυαλό όσοι πετούν σκουπίδια και μπάζα

Τριχωνίδα: Προσπαθούν οι εθελοντές, δε βάζουν μυαλό όσοι πετούν σκουπίδια και μπάζα

Τριχωνίδα: Προσπαθούν οι εθελοντές, δε βάζουν μυαλό όσοι πετούν σκουπίδια και μπάζα

Την πέμπτη κατά σειρά δράση τους πραγματοποίησαν τα μέλη της εθελοντική ομάδας “Save your Hood Agrinio” στο Λιμανάκι Αμπάρια Παναιτωλίου και κατά μήκος της λίμνης Τριχωνίδας.

Δώδεκα εθελοντές με συντροφιά δύο σκυλάκια κατάφεραν να μαζέψουν από το  Λιμανάκι Αμπάρια Παναιτωλίου και κατά μήκος της λίμνης Τριχωνίδας 2.400 λίτρα σκουπιδιών, 23 σακούλες και πολλά μπάζα.  Όπως ανέφεραν σε σχετική του ανακοίνωση, το λυπηρό είναι ότι δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που το μέρος καθαρίστηκε από εθελοντές. Στον χώρο υπάρχουν αρκετοί κάδοι και προειδοποιητικές ταμπέλες ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί αρκετούς επισκέπτες.

Μεταξύ των ευρημάτων: καρέκλες, ζευγάρι γαλότσες, χαλιά, σελφ τεστ (!) και πολλά άλλα!

Η ομάδα ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Αγρινίου για την αμέριστη βοήθεια της και την προμήθεια σε γάντια κ.α. καθώς και το σουπερμάρκετ My Market για την χορηγία τους σε σακούλες σκουπιδιών.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην εθελοντική ομάδα Save your Hood μπορεί να απευθύνεται στο email: greenagrinio@gmail.com ή και να ακολουθήσει την σελίδα της ομάδας στο Facebook (Save your Hood Agrinio).

Κόλαφος το πόρισμα του ανακριτή για τη φωτιά στο Μάτι: Παρακολουθούσαν αμέτοχοι σαν τον Ξέρξη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr