Τριαντάφυλλος – Έβαλε τέλος στην κόντρα του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Κωσνταντίνο Βασάλο, για το Survivor και τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Για την παρεξήγηση μεταξύ Βασάλου…

duffy

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Κωσνταντίνο Βασάλο, για το Survivor και τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Για την παρεξήγηση μεταξύ Βασάλου και του ίδιου μίλησε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Είχα σκοπό να στηρίξω Σάκη-Μαριαλένα-Βασάλο, και Βασάλο γιατί είχαμε μιλήσει πριν φύγω για το Survivor και μου είπε εκείνος και ο Κώστας ο μισθοφόρος, κάποια πράγματα για το παιχνίδι και το σεβάστηκα. Και έλεγα θα τον στηρίξω αν ξαναπάει. Σου είχα βγάλει και τραγούδι, αλλά έκανες ειρωνικό σχόλιο. Πώς γίνεται Survivor με Βασάλο μέσα να κάνει 9%; Σου ζητάω συγγνώμη Κωνσταντίνε», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Μου έκαναν πρόταση από το survivor για πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα. δεν μπορούσα να αφήσω πάλι το παιδί μου. Έχω μιλήσει με Αλέξη Παππά. Δεν θα ήταν ωραίο το παιχνίδι χωρίς αυτόν. Και για τα χρήματα και για το παιχνίδι πήγε. Αν πήγαινα στο παιχνίδι θα έπαιρνα μαζί μου σίγουρα τον Αλέξη Παππά που είναι ήδη μέσα και δεν θα έπαιρνα με τίποτα τον Κόρο. Έλεγε και έκανε κακίες. Όλοι κλέβαμε στο Survivor. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστή η συμμετοχή της Δαλάκα και της Ασημίνας γιατί είχαν κλέψει τηλέφωνο και για το παιχνίδι είναι ιερότερη κλεψιά», συμπλήρωσε.

Θα κάνει εκπομπή στο open; «Καλώ τους καναλάρχες να πάρουν εμάς τους 2 για εκπομπή. Δεν θα ήμουν στην εκπομπή του open λόγω των εμφανίσεών μου», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Και συνέχισε κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος: «Θεωρώ σωστό οι τραγουδιστές να κάνουν διαφημίσεις από τη στιγμή που έχουν απήχηση, προκειμένου να βγάλουν χρήματα για την οικογένειά τους. και επειδή το λέει ο Νταλάρας, δεν πρέπει να κάνουμε διαφημίσεις;».

Πηγή: zappit.gr