ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Όλη η πόλη στο “Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ”!

Αγρίνιο: Όλη η πόλη στο “Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ”!

Αγρίνιο: Όλη η πόλη στο “Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ”!

Για πέμπτη χρονιά και με τεράστια επιτυχία, η Γ.Ε. Αγρινίου, ο δήμος και η Περιφέρεια διοργάνωσαν σήμερα την αθλητική δράση “Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ” με σκοπό να βγάλουν τους Αγρινιώτες στον δρόμο να κινηθούν και να γίνουν μια αθλητική παρέα.

Και τα κατάφεραν στον μέγιστο βαθμό καθώς κυριολεκτικά το κέντρο και οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν, βοηθούντος και του καιρού, από όλες τις ηλικίες που έκαναν χωρίς ανταγωνισμό πορεία, τρέξιμο, ποδήλατο, ακόμη και πατίνια!

Στην πλατεία Δημοκρατίας νωρίτερα βρέθηκαν και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης με τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου που, μαζί με τον πρόεδρο της ΓΕΑ Ανδρέα Μπρέσακα έδωσαν την εκκίνηση στις δύο διαδρομές που τηρήθηκαν αρχικά για τα ποδήλατα και μετά για τους δρομείς και βαδιστές.

Το γεγονός είχε κέφι και χαμόγελα ενώ υπήρξε και… παιδική προθέρμανση από εξειδικευμένες γυμνάστριες. Πραγματικά, το Αγρίνιο έδειξε πρόσωπο αστικού κέντρου σήμερα και η ευχή όλων ήταν και του χρόνου να πάει ακόμη καλύτερα η υπέροχη αυτή πρωτοβουλία.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ