ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΤραυματίες Πατρινοί αστυνομικοί: Οι σφαίρες των δραστών διαπερνούσαν και αλεξίσφαιρα γιλέκα

Τραυματίες Πατρινοί αστυνομικοί: Οι σφαίρες των δραστών διαπερνούσαν και αλεξίσφαιρα γιλέκα

Τραυματίες Πατρινοί αστυνομικοί: Οι σφαίρες των δραστών διαπερνούσαν και αλεξίσφαιρα γιλέκα

Με σφαίρες που διαπερνούσαν ακόμη και αλεξίσφαιρα γιλέκα επιτέθηκαν οι έμποροι ναρκωτικών στους αστυνομικούς της Πάτρας που συμμετείχαν στην επιχείρηση στην Λακωνία. Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news, δύο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης από τους πυροβολισμούς, ενώ ακόμη δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Πάτρών που συμμετείχαν στην επιχείρηση τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια της σύλληψης των δύο δραστών Αλβανικής καταγωγής.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Σπάρτης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών και της ΟΠΚΕ Πατρών, έγινε στις 6 το πρωΐ της Τρίτης σε περιοχή κοντά στην Σπάρτη. όπου υπήρχαν πληροφορίες οτι οι δραστες καλλιεργούσαν μεγάλη χασισοφυτεία.

Κατά τη διάρκειά της, οι δύο άνδρες που βρίσκονταν εντός, άρχισαν να πυροβολούν προς την πλευρά των αστυνομικών προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη.

Από τον καταιγισμό των πυρών τραυματίστηκαν οι δύο αστυνομικοί, ενώ στη συνέχεια μετά από συντονισμένες ενέργειες των ομάδων της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, οι δράστες συνελήφθησαν.

Από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε διαρκής ενημέρωση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη από το Νοσοκομείο της Σπάρτης και συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο. Ο τελευταίος μετέβη στην Σπάρτη προκειμένου να ενημερωθεί εκ του σύννεγγυς για την κατάσταση της υγείας των αστυνομικών και για την εξέλιξη της επιχείρησης

tempo24.news

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr