ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤραγουδιστής είχε ζητήσει κοκαΐνη delivery αλλά υπολόγισε χωρίς την ΟΠΚΕ

Τραγουδιστής είχε ζητήσει κοκαΐνη delivery αλλά υπολόγισε χωρίς την ΟΠΚΕ

Τραγουδιστής είχε ζητήσει κοκαΐνη delivery αλλά υπολόγισε χωρίς την ΟΠΚΕ

Tραγουδιστής ο οποίος έγινε γνωστός από το Voice, όπως αναφέρει το newsit.gr, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (02.10.2021) μαζί με τη γυναίκα του γιατί στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε κοκαΐνη.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, είχε ζητήσει από τον dealer του να του αφήσει κοκαΐνη στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε αφήσει ξεκλείδωτο κοντά στο μαγαζί, επί της Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια, όπου τραγουδάει.

Την ώρα όμως που ο dealer άνοιξε το αυτοκίνητο για να αφήσει μέσα την κοκαΐνη, από το σημείο περνούσε ομάδα της ΟΠΚΕ που παρατήρησε ότι κάτι συμβαίνει, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως επρόκειτο για διάρρηξη αυτοκινήτου.

Όταν πλησίασαν, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν… διαφορετικά.

Ο dealer είπε ότι η κοκαΐνη που βρέθηκε πάνω του ήταν… παραγγελία από τον τραγουδιστή και πως εκείνος είχε αφήσει το αυτοκίνητο ανοιχτό για να την αφήσουν μέσα.

Μοιραία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τραγουδιστή αλλά και τη σύζυγό του, που κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας και την Τρίτη (05.10.2021) θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Πηγή: newsit.gr

Αναστασίου: «Θέλουμε δουλειά, έχουμε καλή ομάδα»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr