ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΤραγωδία στα Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης – Επιχείρησε να πέσει από τον ίδιο γκρεμό

Τραγωδία στα Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης – Επιχείρησε να πέσει από τον ίδιο γκρεμό

Τραγωδία στα Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης – Επιχείρησε να πέσει από τον ίδιο γκρεμό

Ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας απο τα Χανιά μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο ψυχιατρείο – Νωρίτερα ζήτησε την επιμέλεια των άλλων παιδιών του – Μήνυση κατά της συζύγου του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 11χρονης Ιωάννας, που έπεσε από τον γκρεμό στα Χανιά της Κρήτης.

Ο πατέρας της 11χρονης, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Χανίων σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με το STAR, η εντολή δόθηκε επειδή σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας πήγε χθες στο σημείο που βρέθηκε νεκρό το κοριτσάκι και προσπάθησε να πέσει. Ωστόσο τον συγκράτησε ένας φίλος του, που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή.

Ο πατέρας της Ιωάννας κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο για εξέταση και όχι για νοσηλεία, με στόχο να προστατευτεί η ασφάλειά του.

Μήνυση κατά της μητέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο πατέρας της 11χρονης υπέβαλε μήνυση κατά της μητέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ζητά ρύθμιση της επιμέλειας και για τα υπόλοιπα παιδιά του, όπως ανέφερε στο STAR ο δικηγόρος του, Στέλιος Μακριδάκης.

Όπως είπε, η οικογένεια του πατέρα είναι συντετριμμένη, ενώ σημείωσε ότι ήδη είχαν ξεκινήσει διαδικασίες για ρύθμιση της επικοινωνίας των παιδιών με τον πατέρα τους.

«Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε, δεδομένου ότι την «κατηγορεί» για παραμέληση», ανέφερε ο κ. Μακριδάκης, που άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της μητέρας εκείνο το βράδυ. «Δεν είναι δυνατόν ένα παιδάκι να βγαίνει από το σπίτι του στις 8, να μην έρχεται και να μην ειδοποιείται η οικογένεια, οι αρμόδιες αρχές, δεδομένου ότι το πρώτο δίωρο είναι κρίσιμο», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, σημείωσε ότι ο πατέρας της 11 χρονης είναι καλός οικογενειάρχης και δεν έχει καμία καταδίκη ούτε δίωξη, εξ όσον γνωρίζει, αλλά ούτε και υπάρχει εις βάρος του κάποιο επιβαρυντικό περιστατικό.

protothema.gr

foto protothema.gr

“Τουρισμός για όλους” με περισσότερες επιλογές και επιδότηση μέχρι 100% – Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε επιπλέον 300.000 Έλληνες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr